Home » България » Пенсионери нападнаха дома на Бойко (Уникални снимки)
Пенсионери нападнаха дома на Бойко (Уникални снимки)

Пенсионери нападнаха дома на Бойко (Уникални снимки)

Над 70 души окупираха къщата на лидера на ГЕРБ в Банкя, видя Новини 0

Огромно множество пенсионери и най-вече пенсионерки блокира дома на бившия премиер Бойко Борисов в Банкя преди броени дни. Над 70 възрастни хора, основно от Северозападна България, се изсипали пред къщата на лидера на ГЕРБ, за да му направят изненада.

Симпатизантите на Борисов били организирано на рехабилитация в санаториума в Банкя по програма на НОИ, където да лекуват болежки. Самоинициативно решили да го посетят на адреса, където от години живее. Те окупирали тротоара пред къщата му и дори затруднили движението на автомобили и пешеходци по улицата. Със скандирания „Бойко, Бойко“ извикали лидера на ГЕРБ, който ги чул и веднага решил да излезе да ги поздрави.

„Не съм подготвен, иначе щях да ви поканя на вечеря“, казал с усмивка Борисов на пенсионерите, които го посрещнали пред портата с прегръдки, аплодисменти и радост.

Оказало се, че в групата имало и стари познайници на бившия премиер, които всяка пролет идвали на рехабилитация в родния му град и да го посещават лично се превърнало в тяхна традиция. Вече трета поредна година ги посрещал пред дома си, разговарял и се снимал с всички желаещи.

От кадрите е видно, че дори и да има неканени гости по всяко време на денонощието, Борисов ще бъде своевременно информиран за появата им, защото точно над входната врата на къщата му са поставени две камери за видеонаблюдение. Те са насочени в различни посоки и обхващат цялата улица.

Скорошни ремонти по оградата и фасадата на дома си лидерът на ГЕРБ не е правил, но пък озеленяването в градината му се е увеличило. Освен прословутата магнолия, която тази пролет той така и не се похвали дали е цъфнала, Бойко си е засял и красива глициния, която да го радва с изящните си лилави цветове.

Борисов продължава да живее в родния си дом и до ден днешен заедно със семейството на своята дъщеря Венета и внучетата си. По време на първия си премиерски мандат понякога той оставаше да нощува и в правителствената резиденция „Бояна“, но винаги е казвал, че най-добре се чувства в родната си къща. В последните години тя се е превърнала в тотален хит и е същинска забележителност в Банкя.

Съседи на бившия министър-председател споделят, че често се случвало туристи да наминават да я видят, а някои изваждали късмет и успявали дори да се снимат със собственика.
Хората скандираха шумно името на бившия премиер и го аплодираха след появата му


Източник: Ретро

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4.7]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар