Актуални новини
Home » Клюки » Още една известна българка признава за преживяно насилие пред Алекс Сърчаджиева
Още една известна българка признава за преживяно насилие пред Алекс Сърчаджиева

Още една известна българка признава за преживяно насилие пред Алекс Сърчаджиева

Журналистът Мария Касимова-Моасе ще разкаже на Алекс Сърчаджиева за ужаса, преживян по време на своя първи брак, тази събота, 10 декември от 17 часа.

Предаването на bTV „Животът по действителен случай“ ще върне една силна и смела жена в годините, когато е била най-слаба и беззащитна.

Мария ще сподели как с две малки деца е успяла да пребори страха и да сложи край на системното домашното физическо и психическо насилие, на което е била подложена.

Екипът на предаването ще надникне и в нейния сегашен дом – истинско царство на любовта и уважението, пропито с интернационален дух.

В рубриката „Моето нова Аз“ зрителите ще се запознаят и с Ирена – дама, преживяла загубата на детето си. Дама, която иска да се измъкне от най-черния ад и да направи нещо за себе си. Дама, която иска да разбие рутината на ежедневието, което постоянно я връща към най-голямата ѝ загуба. Специалистите от клиниката ще направят всичко възможно да ѝ вдъхнат сили и желание да продължи напред.

В класацията „Топ 10“ тази събота ще звучат супер български хитове. Иво Аръков е подбрал 10 топ песни, които са написани по абсолютно действителни случки и ще излеят в ефира пълна палитра от емоции, чувства и невероятни преживявания.

Твоят коментар
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар