Home » Клюки » Още един любим сериал се завръща в ефира
Още един любим сериал се завръща в ефира

Още един любим сериал се завръща в ефира

Задава се продължение на една от най-обичаните теленовели в ефира – „Трима братя, три сестри“. Това потвърдиха от канала Telemundo, като съобщиха, че ще излъчат втория сезон на продукцията в сезона 2021/2022. Конкретна дата за премиерата на новите епизоди все още не е известна, като най-вероятно ще е през есента, пише „Монитор“.

Категорична информация относно кой от оригиналния каст ще се завърне за т.нар. „втори сезон“ на „Трима братя, три сестри“ няма. Въпреки това според слуховете единствено Майкъл Браун не е бил привърженик на идеята. Това означава, че най-вероятно със сигурност на екрана ще се появят отново Дана Гарсия, Марио Симаро, Паола Рей, Хуан Алфонсо Баптиста и Наташа Клаус.

Относно сюжета Telemundo съобщава, че зрителите ще станат свидетели на събитията в живота на голямото семейство 20 години по-късно. И този път завръзката ще е мистериозна смърт. Децата на една от двойките пък ще се окажат сред основните заподозрени.

Първият сезон на „Трима братя, три сестри“ се излъчи за първи път през 2003 г. У нас проследихме приключенията на героите година по-късно, като впоследствие сериалът бе показван още няколко пъти.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар