Home » Коментари » От мрежата: Не виждате ли втората черта? (СНИМКИ)
От мрежата: Не виждате ли втората черта? (СНИМКИ)

От мрежата: Не виждате ли втората черта? (СНИМКИ)

Ковид тест, направен в Студентски град, скара Фейсбук обществото, научи Sofia24.bg. На 12 януари потребител на социалната мрежа пише: 

„Здравейте! Искам да ви покажа един „положителен резултат“ за коронавирус от бусчето в Студентски град до Зимния дворец. Тестваното лице няма абсолютно никакви симптоми.

Тест за КовидПри отиване на място, след излезлия резултат, отговорът беше: „Не виждате ли втората черта? Ето я тук долу, съвсем бледо“. Попитахме как така, като няма симптоми не се виждат ясно две черти, и на всичкото отгоре в неделя вечер е правен тест, който беше отрицателен? Казаха ни, че бил инкубационен период.

Следващият въпрос от наша страна беше, не може ли да направим втори тест, за да сме сигурни? Казаха ни: „Не, не може, вече сме въвели в системата, че сте положителен и трябва да стоите под карантина“.

Скандал с тестове за ковидСъветвам ви, ако ви се налага да правите тест, не ходете на това място, за да не си лежите вкъщи без причина, а просто за статистиката“.

Под публикацията и качените снимки започват да валят моментално коментари:

 – Това е отрицателен тест, запалете им бутката;

– Разбира се, че трябва да може да поискате втори тест, това е безумие! Поискайте PCR;

– Аз не разбирам, като цяло, защо си правите тестове?;

– Погледни го от положителната страна, така ще си имаш сертификат след карантината и няма да правиш тестове…;

– Има и положителна страна. Лошата е, че ако след време се разболеете наистина, ще Ви водят, че грипа Ви е „повторил“… Така внасят изкуствено паника в народа. Това е и целта. Да ни е страх, че може да ни повтори, потрети и така, докато ни набият всичките им експериментални медикаменти….;

– Ясно се вижда бледата втора черта, което автоматично прави тестът положителен. Съветвам ви да си спазвате карантината .Това ,че нямате симптоми не означава ,че не сте инфектирана и заразоносител.

Бъдете отговорна!

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар