Home » Свят » От грозно пате в красив лебед: Подиграваха ми се за брекетите, но сега всички ме искат
От грозно пате в красив лебед: Подиграваха ми се за брекетите но сега всички ме искат

От грозно пате в красив лебед: Подиграваха ми се за брекетите, но сега всички ме искат

Красива тиктокърка сподели, че дълго време била отхвърляна от мъжете, защото имала брекети. Кенеди Карпентър натри носа на всички хейтъри, след като показа в TikTok уникалната си трансформация, след като махна въпросните брекети.

Когато ги поставила, за да изправи зъбите си, на Кенеди ѝ казали, че надали ще я харесват много момчетата. Момичето понесло върху себе си десетки подигравки и обиди, защото просто искала да подобри усмивката си, а това отнема време.

Е, тя успя да разочарова всички свои хейтъри, като показа въпросната метаморфоза в TikTok, където се радва на доста последователи. Във видеото виждаме Кенеди първо с брекетите, без почти никакъв грим, косата ѝ е вързана на кок, но следва уникалната трансформация. В следващия момент виждаме тиктокърката с невероятна права коса, блестяща усмивка и топ грим. Да си признаем… малко ни напомня на някоя наша плеймейтка.

Разликата е наистина огромна. Днес Кенеди е доста по-уверена в своята външност и не се притеснява да излиза на срещи с мъже. Видеото е натрупало над 2 млн., гледания и цели едно – да вдъхне кураж на всички хора, които понасят хейт, защото са си сложили брекети, пише vbox7.

Всички са супер изненадани от новата външност на Кенеди, която излъчва само увереност и сексапил, ако съдим и от снимките, които публикува в своя Instagram профил.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар