Home » Свят » Откриха руски пилот, свален преди 30 години в Афганистан! 4-месечната му дъщеря никога не го е виждала никога
Откриха руски пилот свален преди 30 години в Афганистан! 4-месечната му дъщеря никога не го е виждала никога

Откриха руски пилот, свален преди 30 години в Афганистан! 4-месечната му дъщеря никога не го е виждала никога

В Русия се случи чудо – изчезнал без следа в Афганистанската война се оказа жив и здрав. Това е пилотът Сергей Пантелюк, който е свален преди повече от 30 години. Той има нужда от финансова помощ.

Генерал-полковник Валерий Востротин отказа да съобщи името на намерения в афганистанските дебри руснак, но медиите установиха, че става въпрос за Пантелюк, в чиято чест има издигнати три паметника в Ростовска област.

Дърщерята на Пантелюк – Лариса, каза в интервю за “Комсомолска правда”, че никога не е виждала баща си, тъй като когато самолетът му бил свален тя била само на 4 месеца. Сега Лариса е на 31 години. Семейството й живее в град Батайск

Пантелюк бил свален над град Кунар. Тялото му така и не било открито. Жената на пилота никога повече не се омъжила. Постоянно го чакала да се върне. Чак, когато Лариса станала на 16 години майка й можела да разказва за него без да заплаче.

Медиите не казват нищо за съпругата на Пантелюк.


Град Кунар

Не се казва и защо досега летецът не е опитал да се върне при семейството си и дали не е държан в плен цели 30 години.

Източник: onovini

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар