Home » България » Оръжейните заводи бълват на макс, но за това се мълчи! Бойко Борисов хвърли бомбата, ето какво се случва у нас
Оръжейните заводи бълват на макс но за това се мълчи! Бойко Борисов хвърли бомбата ето какво се случва у нас

Оръжейните заводи бълват на макс, но за това се мълчи! Бойко Борисов хвърли бомбата, ето какво се случва у нас

България незабавно трябва да направи това, което целият демократичен свят направи. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод въпроса за предоставянето на военна помощ за Украйна.

„Ние и сега даваме много оръжия. Но задкулисно, тайно в разрез с всичко, което обещаваха от „Продължаваме Промяната“, коментира още Борисов. „В българския парламент сега може да мине това – от нас имат 60 депутати, приблизително 30 от ДПС, от ИТН, от „Демократична България”, каза Борисов.

„Изнасяме в пъти повече оръжие от февруари насам. Оръжейните ни заводи работят на макс. Точно продукцията, която използват в Украйна. Ние им даваме оръжие. Неслучайно БСП мълчат, това стана с техен подпис. Това е двуличие и те трябва да си отидат”, каза Борисов.

„Президентът Зеленски ясно каза – да отиват само тези, които имат какво да му помогнат, а не за сълзливи селфита”, каза Борисов по повод вероятното пътуване на българска делегация до Киев.

Запитан за това дали държавата върви към предсрочни избори, Борисов каза: „Това е най-правилно”.

„Лошо е да има такова некадърно управление”, каза още лидерът на ГЕРБ. Той обаче отказа да каже дали партията му ще иска вот на недоверие.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар