Home » Клюки » Орхан Мурад вдигна сватба без децата – вижте красивата му млада булка (+коментара на бившата му жена)
Орхан Мурад вдигна сватба без децата - вижте красивата му млада булка (+коментара на бившата му жена)

Орхан Мурад вдигна сватба без децата – вижте красивата му млада булка (+коментара на бившата му жена)

Ангелогласният певец Орхан Мурад напоследък често попада в жълтите хроники. Особено след скандалите покрай развода си с вече бившата му жена, Шенай.

Това обаче не попречи на щастието на певеца и той вдигна втора сватба вчера. Новата любима на Мурад се казва Камелия Добрева  и двамата се врекоха във вечна вярност на скромна церемония. Бащата на Сузанита се похвали със събитието, публикувайки няколко снимки от сватбата в личния си профил във Фейсбук.

Орхан Мурад сватба

Орхан Мурад булка

Мурад споделя, че се чувства щастлив. От снимките се вижда, че булката е била облечена по традиция в бяла рокля, а на врата ѝ виси масивен златен ланец. Певецът пък избра бяла риза без вратовръзка и сако. На една от снимките, на която пият шампанско, двамата показват и брачните си халки.

Орхан Мурад и Камелия сватба

Часове след щастливото събитие с коментар се включи и бившата съпруга на Мурад, Шенай. Тя не пропусна да го захапе:

„И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да гo прави.”

Това каза пред „България Днес“ бившата съпруга на Орхан Мурад – Шенай, която повече от година вече живее в Германия, а децата идват и я навестяват. „Те и двете се радват за мен, защото знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си намерих човек, чужденец е, но не искам да говоря, за да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е“, казва Шенай.

Бившата на Орхан Мурад си е намерила и работа в Германия, а Сузанита я навестява често.

„Не искам да знам за баща ми. Не искам да го виждам, не е никакъв татко“, сподели от името на дъщеря си Сузанита Шенай.

„Ето, разбирате как стоят нещата. Ако само аз бях причината за краха на нашия брак, поне Орхан да беше добър баща, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица – едното е за пред медиите, а другото – вкъщи. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му пожелавам и друго не ме интересува“, казва Шенай.

Певецът от своя страна признава, че след раздялата с дългогодишната си партньорка Шенай, майка на двете му деца, сега най-накрая е намерил истинската любов. Няколко дни преди сватбата Орхан и Камелия си направиха обиколка из Германия, като документираха в социалната мрежа местата, които са посетили.

Орхан Мурад и КАмелеия

От страницата си в мрежата пък Шенай помоли приятелите си да й пожелаят късмет в новото начинание и новия живот, който започва да води. Почитателите й, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, й пожелават успех, а Шенай реши отново да си върне българското име и вече се казва Вероника Кузева.

Източник: ХотАрена

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар