Home » Life Story » Омъжиха насила 25-годишно момиче за старец – случилото се в първата брачна нощ е шокиращо:
Омъжиха насила 25-годишно момиче за старец - случилото се в първата брачна нощ е шокиращо:

Омъжиха насила 25-годишно момиче за старец – случилото се в първата брачна нощ е шокиращо:

В много култури и народи по света принудителното омъжване на младите момичета в семейството е вековна традиция. Дори и в напредналото технологично време, в което живеем, браковете по сметка са нещо обичайно, даже и в развитите държави.

Така например в Китай се случи нещо, което за много от нас изглежда неприемливо в 21 век.

Младо 25-годишно момиче бе принудено да се омъжи за 60 годишен мъж. Историята обаче завърши шокиращо, когато настъпила първата брачна нощ.

25-годишната Сяо Цуи била просто шокирана и не могла да повярва какво се случва.

Бедно семейство

Сяо Цуи принадлежи към доста бедно семейство, което живее в малко китайско селце. Бедността на родителите не позволила на момичето да има добро образование. Нещо повече, по-малкият брат на Сяо не могъл да си намери булка, тъй като никой не искал да даде щерка си на него.

В резултат на това бедните родители решили да омъжат щерка си почти без зестра за един богат младоженец. Единственият проблем е, че мъжът вече е бил навършил 60 години.

Първо съмнение

След като научила за плановете на родителите си Сяо се отчаяла, но нямало какво да направи, защото осъзнавала колко безнадеждно е положението им. Тя плакала дни наред, но изведнъж ситуацията започнала да се променя.

Докато течала организацията за сватбата и колкото повече зачестявали срещите с бъдещия й съпруг, тревожността на девойката сякаш се изпарявала.

Нещо в този старец й изглеждало нереално – той бил много активен и пълен с живот. Момичето започнало да го харесва и това я изненадало.

От своя страна младоженецът проявявал загриженост и винаги подхождал с такт и уважение към Сяо, сякаш се опитвал да се свърже духовно с нея и да спечели доверието й.

В един момент девойката напълно забравила за тревогите си.

Край

Тогава дошъл и денят на сватбата. Церемонията приключила точно според очакванията и дошло време съпрузите да консумират любовта си през първата брачна нощ. Тогава Сяо остана шокирана.

Старецът за когото се омъжила, излязъл изпод душа, но той не бил същият. Пред нея застанал млад мъж, който обаче имал същите жестове и тембър на гласа, като младоженецът й.

Оказва се, че всъщност това е един и същи човек, а мъжът носел през цялото време специално изработена за него маска. Причината била, че за него било важно да се увери в чувствата на момичето и искреността й.

Подобни истории явно не се срещат само по филмите. Такива проверки не звучат много добре, но важното е, че в повечето случаи завършват с щастливи и здрави бракове. Такава е и историята на Сяо и нейният съпруг, която завършва със създаването на щастливо семейство, в което има и доверие и любов.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 3 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

One comment

  1. Илияна

    Не е редно изобщо това нещото.

Твоят коментар