Home » Свят » Олена Зеленская: Украинците са готови да стоят 2-3 години без ток, за да ги приемат в ЕС
Олена Зеленская: Украинците са готови да стоят 2-3 години без ток за да ги приемат в ЕС

Олена Зеленская: Украинците са готови да стоят 2-3 години без ток, за да ги приемат в ЕС

Защо и с нас не процедираха така!?! Олена Зеленская, накипрена с лъскаво тоалетче, натокана и нахална, заяви, че украинците са готови да стоят 2-3 години без ток, за да ги приемат в ЕС.

Ма то много завиши изискванията, бре!

Чак съжалявам, че на нас не се поставиха такива условия да стоим години без ток – гаранция, че на втората седмица щяхме да сме пратили ЕС там, където слънцето не огрява и да сме споменали родата на всеки от ръководството им поименно.

Извън майтапа, тази женица явно изобщо не знае как се живее извън лъскавите бутици на Ница, където ходи на шопинг, докато бедните украинци стоят без ток. Когато имаш имения на Лазурния бряг и пазаруваш във френските бутици, е много лесно да хвърлиш народа си във война.

Впрочем, май това е цената на лъскавия начин на живот.

Иначе с по едни заплати надали щяха да разсъждават по този начин. Да продадеш родината си е много скъпо. Но пък се вижда. И рано или късно се получава възмездието.

Интересно ми е какво смятат обикновените украинци за това да стоят три години без ток, за да влязат в ЕС? И дали в един момент няма да се обърнат към Зеленските…..

Елена Гунчева-Гривова

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар