Home » Life Story » Огромна трагедия в семейството на Крисия – съболезнования за загубата!
Огромна трагедия в семейството на Крисия - съболезнования за загубата!

Огромна трагедия в семейството на Крисия – съболезнования за загубата!

Огромна трагедия е сполетяла семейството на ангелогласната Крисия Тодорова. Буквално преди минути стана ясно, че масивен инфаркт е погубил бащата на младата и талантлива изпълнителка.

Инцидентът се е разиграл след няколко часова разправия със съдия изпълнител, предават от БЛИЦ.

Марин Тодоров

„Вчера отишли съдия изпълнители да го гонят от апартамента и докато се разправяли няколко часа, той паднал и умрял“, разказаха информатори на сайта.

Името на Марин Тодоров е свързано с различни неприятни събития. През 2020 година той блъсна човек на пътя Русе – Варна в близост до шуменското село Струйно, а пешеходецът загина в произшествието. Марин Тодоров пътувал с черен „Мерцедес“ GL320 в района между село Струйно и пътен възел „Диамант“ до Белокопитово.

Към 18.15 на 8 юни, според официалното съобщение на МВР, водачът на колата със софийска регистрация не съобразил скоростта си на движение и ударил стоящия на платното 60-годишен пешеходец, който се намирал в активната пътна лента. Мъжът починал на място.

Досъдебното производство дълго време се води срещу неизвестен извършител, но според нашите източници пред дни Марин Тодоров получил призовка, което съвсем го разклатило.

Разградският бизнесмен е свързан с друг тежък случай – побой на бензиностанция край разградското село Гецово през 2010 година, при който на служителя Галин Тачев бе нанесена тежка телесна повреда. Тогава Тодоров, който бил в бензиностанцията с млада дама, се ядосал от подкачанията на трима души и се обадил на свои гардове да се саморазправят с тях.

По-късно пред разследващите излъгал, че дори не бил там на място, но записите на камерите го уличили. За сметка на това прехвърлил вина на периферна фигура в конфликта – Тодор Григоров, който несправедливо бил осъден на 13 години и 3 месеца затвор.

След няколко години укриване същият се разболял от тежко онкологично заболяване и починал.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар