Home » Клюки » Няма да повярвате кой е бащата на Людмила от „Ергенът“! (Снимки):
Няма да повярвате кой е бащата на Людмила от "Ергенът"! (Снимки):

Няма да повярвате кой е бащата на Людмила от „Ергенът“! (Снимки):

Няма случайни неща, е казал народът, а когато става дума за известни родители и техните наследници, нещата почти никога не са просто късмет или талант. Поредният подобен пример идва не откъде да е, а право от къщата на любовта или с други думи – имението на „Ергенът„.

Новини 0 научи, че една от участничките, Людмила, съвсем не случайна – бащата на Люси  се оказа и автор на творбата, наречена „Викът на украинската майка“, която предизвика поредните бурни реакции сред обществото преди броени дни.

Неделчо Костадинов скулптура

Снимка: Телеграф

Авторът Неделчо Костадинов признава, че проектът е от 2019-та година, но впоследствие се оказа, че той е интересен и с нещо друго – дъщеря му Людмила участва в „Ергенът“ и определено го раздава доста скандално на моменти, не по-малко, отколкото успява да постигне като ефект и татко й.

Людмила Ергенът баща

Във виртуалното пространство се появи и снимка, на която Неделчо носи на конче 4-годишната си дъщеря, която гледа малко ядосано, незнайно защо.

Въпреки че вече не е част от риалити формата, Людмила бе една от най-колоритните участнички в него.

И сега по всичко изглежда, че вниманието към нея, под една или друга форма, ще се задържи още малко.

Людмила Ергенът

Баща й, Неделчо Костадинов, е автор и на наградите „Златен ритон“, връчвани за българско документално и анимационно кино, пише За жената.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 4 Средна оценка: 3]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар