Home » Клюки » Новият на Златка показа първенющина-Да видите само номерът на колата му
Новият на Златка показа първенющина-Да видите само номерът на колата му-Сигурно му е трудно да запомни 4 поредни цифри

Новият на Златка показа първенющина-Да видите само номерът на колата му

Голям баровец се оказа новият на Златка Райкова – Карен Хачатрян. Бившият тенисист се фука с мега скъп Mercedes-Benz AMG с базова цена от 150 000 лв.

Само за регистрационните си номера арменецът е платил 10 000 лв. в КАТ. Номерът е запомнящ се – СВ KKKKKK – първата буква от името на бившия тенисист.

Бегачката му пък се забелязва отдалеч, тъй като моделът е рядък и има едва няколко такива в България. Тази на Карен е поръчкова, с допълнителни екстри.

Карен ХачатрянВ светските среди е известен с високия стандарт, който поддържа, макар да е едва на 27 години. За разлика от бившия на Русата Златка – Благо Георгиев, който е затънал до гуша в борчове, Карен разполага със солидни средства и не щади пари.

Тези дни Хачатрян и Райкова заминаха на луксозна почивка в Дубай, където разбира се също не избраха случаен хотел. Нощувката в 5-звездния „One&Only Royal Mirage“ започва от 1100 лв. само с включена закуска. В него отсядат редица популярни лица от цял свят, както и свръх богати арабски шейкове.

Карен Хачатрян и брат му Юрий са известни в тенис средите.

Преди 2 години обаче правата им бяха отнети заради корупционен скандал с главно действащо лице Карен. Неговите права бяха отнети доживот заради опит за уреждане на мач.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар