Home » Скандално » Недялков от ПИК: Предателят Киро ще „премества“ ветото за Македония?! Това да не е оная му работа, да си я мести от левия в десния крачол?
Недялков от ПИК: Предателят Киро ще "премества" ветото за Македония?! Това да не е оная му работа да си я мести от левия в десния крачол?

Недялков от ПИК: Предателят Киро ще „премества“ ветото за Македония?! Това да не е оная му работа, да си я мести от левия в десния крачол?

В навечерието на Възкресение Христово Кирил Петков ни подготви вербално за предстоящото си национално предателство спрямо Северна Македония.

Пред „Дарик“ той в прав текст съобщи, че било „глупаво“ да се запъваме за ветото. Според премиера България не трябва да настоява да бъдат изпълнени всички условия за вдигане на ветото за ЕС, защото националистите в Скопие щели да дойдат на власт?!

„Най-добре е да преместим ветото“, мъцнал този безподобен Юда Искариотски.

Да преместим ветото?! Вие чували ли сте подобна идиотия? Това да не е чувал с картофи или каса бира? Това да не е оная му работа – да си я мести от левия в десния крачол?

А кога ще бъдат пренаписани македонските учебници по история? Кога ще бъдат реабилитирани репресираните по титовизма българи, кога ще изчезнат малцинствени претенции спрямо България от страна на РСМ?

Кога ще се разберем по езиковия въпрос? Кога ще си променят Конституцията?

След това ли? След като махнем ветото ли? Сериозно ли го вярва този тапет? Сериозно ли иска да продаде толкова евтино интереса и битието на цяла една нация?

Г-н президент, вържете си Франкенщайна!

Вярвам, няма нормален българин, който да понесе спокойно всичко това. На когото да не му закипи кръвта.

Веднага оставка, иначе тояги! Да се стягаме!

Обещавам, че в момента, в който ветото бъде вдигнато или „преместено“, излизам пред МС и не си тръгвам, докато не преместя Киро там, където му е мястото.

Източник: Ретро

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар