Home » Коментари » Наш бизнесмен изригна срещу правителството: Виждам наглост в цялата й степен. Зеленисти, икономисти, куриери, всичко е за наша сметка!
Наш бизнесмен изригна срещу правителството: Виждам наглост в цялата й степен. Зеленисти икономисти куриери всичко е за наша сметка!

Наш бизнесмен изригна срещу правителството: Виждам наглост в цялата й степен. Зеленисти, икономисти, куриери, всичко е за наша сметка!

„Скъпи приятели, искам да изразя публично недоволството си от управлението на некомпетентното българско правителство. Винаги съм странил от политиката, но вече се прекрачват всички граници.

Виждам с очите си как се обслужват лични интереси, как се закупиха министерски постове за 300.000 лв., виждам наглост в цялата й степен, че каквoто се каже, това трябва да е и всички да мълчим. Това не е промяната, която България искаше. Не подкрепям обслужването на македонските интереси и на САЩ за сметка на българското.

Не се залъгвайте… държавата я няма! Всичко, което се случва, не е в интерес на България. Зеленисти, икономисти, куриери, всичко е за наша сметка. Призовавам всички да излезем на протест.

10 май национален протест за България. Пловдив в 10.00 ч. пред Областна управа, всички заедно срещу „Недосегаемите“ с чадъра от САЩ!

Който ме познава, знае, че това не е агитация към която и да е друга партия. Време е да излезем напред и да ги накараме да работят в интерес на народа! Разчитам на Вас! 10 май във всеки град!“

Това написа във Фейсбук Васил Боснешки, бизнесмен от Пловдив.

Припомняме, че строители и предприемачи излизат на голям протест на 10 май, вторник. Служители на строителни компании в Пловдив ще блокират кръстовището пред сградата на Областна управа на бул. „6-ти септември“ и „Васил Априлов“ от 10 до 17 часа.

Строителите се обявяват против връщането ПУП-овете от областния управител Йордан Иванов и настояват за неговата оставка, като го обвиняват в некомпетентност и че иска да спре развитието на Пловдив.Те имат разрешение от общината за протестните действия.

Превозвачите , строителите и редица други сектори също ще протестират в цялата страна.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар