Home » България » Нашите депутати и държавници вече нямат никакво значение! Войната стана истинска
Нашите депутати и държавници вече нямат никакво значение! Войната стана истинска

Нашите депутати и държавници вече нямат никакво значение! Войната стана истинска

Конфликтът в Украйна премина от политическа във военна фаза. Такова е решението на западните лидери подсилено от техните съветници. С други думи казано сме на прага на истинска война!

Всичко което ви притесняваше до днес е нищо пред онова което предстои. Не успяхме да постигнем деескалация на напрежението въпреки многократните опити.

Започва новият етап от войната! Онези от нас, които имаха милитаристично поведение през изминалите дни ще имат възможност да вкусят от плодовете. България не е остров и няма да бъде пожалена, само защото така ни се иска.

Сами знаете, че с чужди ръце само змии се ловят! И точно това ще ни се случи. Може би така и трябва да бъде, за да охладим страстите и да започнем отначало. Голямото нулиране ще бъде усетено в неговия най-зловещ вид.

Извинявам се, че не мога да ви съобщя нещо прекрасно. Живеем във време в което трябва да се докажем за пореден път, а това ще се случи на много други народи. От такава световна политическа класа, толкова! Лично аз не съм изненадан, но ми се искаше да имаме още малко време спокоен живот.

В крайна сметка, обаче, който си го търси обикновено си го намира. Ще си го намерят и нашите управници и техните подгласници. И ние! Ще трябва всички да платим цената на собствената си глупост, надменност и арогантност.

Нашите депутати и държавници вече нямат никакво значение! Войната стана истинска.

Николай Марков

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар