Home » Свят » Наталия тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се и стана неузнаваема, но после се случи най-лошото (Снимки)
Наталия тежеше 270 килограма. Отслабна омъжи се и стана неузнаваема но после се случи най-лошото (Снимки)

Наталия тежеше 270 килограма. Отслабна, омъжи се и стана неузнаваема, но после се случи най-лошото (Снимки)

Това е историята на “ най-дебелата жена на Русия „, както стана известна благодарение на медиите Наталия Руденко . Дамата доби популярност преди няколко години след участието си в предаването „Нека говорят”.

Пред погледите на зрителите в студиото Наталия се качва на кантара и така всички разбират, че тя тежи 270 килограма , въпреки своите 36 години.

Наталия дебелина

Поради критичното си наднормено тегло, жената се придвижвала много трудно дори само из дома си.

Във входа й нямало асансьор, тъй че Наталия много рядко излизала от вкъщи. Отдавна тя забравила за разходките по улицата и прекарвала все повече време да гледа през прозореца от спалнята. Тя наблюдавала щастливите хора, които минавали покрай сградата й всеки ден и се надявала, че някога ще успее да си върне нормалния живот.

Наталия Руденко

Съседите на Наталия се притеснявали, че тя може да пропадне и някой път просто да се озове на долния етаж.

Проблемът с наднорменото тегло преследвал жената още от детството й. През целия си живот тя се подлагала на десетки диети и какви ли не тренировки, но нищо от това не й помогнало.

Наталия Руденко тегло

Положението станало критично след брака и първата й неуспешна бременност. За няколко години теглото на Наталия скочило от 150 кг. до 230 кг. Тялото й искало все повече и повече храна. В един момент Наталия усетила, че може да изяде цяло пиле на едно ядене и дори да не се чувства достатъчно сита след това.

Тя решила да стане част от тв предаването, защото осъзнавала, че има нужда от помощ. Без да сдържа сълзите си, Наталия помолила експертите да направят нещо за нея и да я избавят от излишните килограми.

На фона на тъжната й история, съпругът й нахлул в студиото и й предложил брак отново и то пред цялата страна. Със сълзи в очите тя приела.

Наталия съпруг

Година по-късно тя отново се появила пред камерите, а всички останали шокирани от това, което видели.

Наталия промяна

С помощта на специалисти за една година Наталия успяла да се отърве от почти 100 килограма. Тя се появила в ефир абсолютно преобразена. На лицето й блестяла усмивка, а с новите си килограми Наталия вече се придвижвала много по-свободно.

Наталия Руденко със съпруга си

Историята й обаче не приключила дотук. Наталия извървяла дълъг и труден път и успяла да свали още доста килограми.

Наталия Руденко отслабване

За съжаление историята на Наталия няма щастлив край. През 2021 година жената се разболява от коронавирус и развива усложнения, заради които постъпва в болница в тежко състояние. Съпругът й и баща й буквално я носят на ръце в болницата, защото е отслабнала неимоверно много. След дълга борба на лекарите в реанимация, Наталия така и не успява да пребори болестта и умира от усложненията си.

Въпреки това, нейната история е доказателство, че с достатъчно воля и хъс човек може да постигне мечтите си, независимо колко невъзможни са те!

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар