Home » Клюки » Наталия Симеонова избяга от България
Наталия Симеонова избяга от България

Наталия Симеонова избяга от България

Кракът на Наталия Симеонова вече близо година не е стъпвал в България. Някогашната звезда на бТВ окончателно се е настанила във Флорида, в дома на мъжа си – Денис Ризов, и не смята да се връща у нас.

Далеч от родината славната водеща на „Море от любов“ живеела много по-спокойно, защото никой не коментирал нито личния й живот, нито външния й вид.

Денис също се чувствал по-добре в САЩ, отколкото в България, но дъщеря им Виктория се е закотвила у нас в опит да прави музикална кариера.

Наталия замина за Тампа, Флорида, още в началото на миналото лято. От тогава до сега тя живее там като принцеса в компанията на любимия си мъж. За проблемите на двойката се говори много отдавна. Музикантът и тв звездата се разделиха преди повече от 15 години, като и двамата през това време са имали връзки с други хора.

Но така и не са се развели. Денис винаги е твърдял, че за него е все едно дали по документи е женен, или разведен. Наталия пък никога не е крила, че нейният съпруг е любовта на живота й и смята да го чака до смъртта си, стига да има дори минимален шанс да се събере отново с него.

През всичките тези години на раздяла двойката успя да съхрани добри отношения и не създаде нито един публичен скандал, пише „Уикенд“.

През лятото на 2021 година Наталия замина за Флорида и се настани в къщата на Денис. Това даде повод да се заговори, че двойката се събира отново. Близо година по-късно тези слухове се потвърждават, тъй като звездата продължава да се припича под слънцето на Флорида в дома на все още официалния си мъж.

„Няма да се върне в България!“, категорична е блондинката. Животът в дома на Денис й се отразил много добре. Още преди да замине, тя бе започнала да отслабва, след като години наред не спираше да пълнее. От снимките, които публикува в социалните мрежи, личи, че е запазила здравословните си навици на масата, което се отразява добре и на външния й вид.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар