Home » Здраве » Най-мощното изпразване на червата: С този продукт за 6 часа се чистят по-добре, отколкото с клизма
Най-мощното изпразване на червата: С този продукт за 6 часа се чистят по-добре отколкото с клизма

Най-мощното изпразване на червата: С този продукт за 6 часа се чистят по-добре, отколкото с клизма

За правилното функциониране на храносмилателната система червата трябва да се изпразват редовно, всеки ден. Най-добре е да го правите повече от 2 пъти, но често се случва хората да ходят до тоалетната само няколко пъти за цялата седмица.

Не трябва да считаме тази ситуация за нормална. Това вероятно са лениви черва или по-известни като запек. Терминът запек се използва за описание на ситуация, при която червата не могат да се изпразнят, въпреки че има нужда от изпразване.

Запекът обикновено е лесно разрешим проблем, но ако не се лекува, той може да премине в хронично състояние, което в дългосрочен план може да има по-тежки последици.

средство срещу запек

РЕЦЕПТА: Изпразнете червата за 6 часа като след клизма

Рициновото масло е естествено слабително, което се използваше често в миналото, тъй като на пазара нямаше много продукти за тази цел. За съжаление е по-малко познато на днешните поколения, защото е все по-рядко представено в аптечната мрежа.

От това масло в комбинация с портокалов сок, който е богат на фибри и полезни хранителни вещества, се получава много мощна и здравословна напитка за изпразване на червата.

Тази напитка укрепва и имунитета. Изпразването на червата е много важен процес, който елиминира натрупаните отпадъци и токсини от тялото, което е от особено значение за предотвратяване на заболявания и поддържане на добро здраве.

Съставки:

  • 1 чаша прясно изцеден портокалов сок
  • 1 супена лъжица рициново масло

Процедура:

За приготвянето на тази напитка е много важно да използвате прясно изцеден портокалов сок. Закупените сокове съдържат голямо количество захар и много малко фибри, така че напитката ще има слаб ефект.

След като изцедите портокаловия сок, добавете супена лъжица рициново масло и разбъркайте. За най-добри резултати се препоръчва така приготвеното натурално слабително да се консумира веднъж дневно на празен стомах.

домашно слабително

Движението на червата ще настъпи след 6-12 часа.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар