Home » Коментари » Мъж направи горещ коментар за супата от 30 лева в Банско: Препоръчвам цената да се вдигне!
Мъж направи горещ коментар за супата от 30 лева в Банско: Препоръчвам цената да се вдигне!

Мъж направи горещ коментар за супата от 30 лева в Банско: Препоръчвам цената да се вдигне!

Скоро ви съобщихме новината за супата от 30 лева, която можете да си поръчате в един от ресторантите в Банско. 

Не знаем дали е объркана народопсихологията, лудост ли е или нещо друго. Новината за цената на супата предизвика бурни дебати в мрежата. Публикуваме коментара на Боби Ангелов, който изрази мнението си във Фейсбук:

Цяла седмица се пише, че 30 лева била супата на Банско и 40 лева за лазаня в същото заведение. Става въпрос за VIP Room на Бандеришка поляна.

Проблемът не е, че супата е 30 лева, а че има идиоти, които отиват само и единствено, за да ядат такава супа за 30 лева. Да се снимат, да се отбележат в социалните мрежи, че са именно в това заведение – VIP Room…

Преди седмица влязох там за десет минути да видя бармана, който ми е градски и ми обясниха, че цялото заведение е резервирано. Има останали места само на бара. И си дадох сметка колко комплексиран народ сме.

Не 30, а 130 лева да я направят супата, пак ще е пълно.

И не е луд тоя, дето яде супата, а тоя, дето му я дава.

Докато Бил Гейтс се реди кротко и без охрана на опашка за дюнери в Сиатъл със състояние от 0 000 000 000, то нашите измислени герои избиват комплекси със супата за 30 лева на Бъндеришка поляна. Та напълно одобрявам супата да е 30 лева, дори бих препоръчал да се вдигне на 100.

Не за друго, ами плеймейтките по-лесно смятат цели числа…А, ако Алеко беше жив, би написал „До Банско и назад“… Е така, просто да покаже, че Ганьо винаги ще го има на Балканите…

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар