Home » Клюки » Мъжът на Преслава: Ако детето ни един ден разбере какво си казала, ще те съди
Мъжът на Преслава: Ако детето ни един ден разбере какво си казала ще те съди

Мъжът на Преслава: Ако детето ни един ден разбере какво си казала, ще те съди

Ден преди Великден поп фолк певицата Преслава върна лентата назад, за да си спомни първите си срещи със Софи Маринова и Константин.

И за да признае за едно специално желание, за което майка й се е помолила на Господ преди години.

Двете със сестра й Ивелина Колева собственоръчно боядисали тази година яйцата, а останалата част от подготовката за празника оставили в ръцете на родителите си.

„Любимият празник в нашето семейство вече е рождения ден на Паола. Тя през ден, като става и казва: „Мамо, аз днес нямам ли празник. Иска да получава подаръци всеки ден“, смее се изпълнителката и веднага прави аналог със себе си като дете.

„Майка ми и баща ми постоянно купуват музикални играчки на Паола, явно, за да я насочат. А аз преди година и половина бях казала в едно интервю, че тя пее фалшиво, но сега, ако трябва да бъда честна, започва да пее все по-добре. Нямам някакви прекалени амбиции. Но Павел един път ми каза:

Ако детето някой ден стане певица, ще те съди, че си се изказвала, че пее фалшиво“, с усмивка добави изпълнителката.

Преди години, когато майка й се омъжва за баща й, всяка вечер се молила на Господ да има дъщеря, която да пее, защото самата тя е пеела още от ученичка в Каварна, откъдето е родом, и то много хубаво. И ето ни – двете със сестра ми, която пее прекрасно народна музика, аз останах с поп фолка.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 4]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар