Home » Клюки » Мъжът на здравната министърка се пусна топлес (Снимки)
Мъжът на здравната министърка се пусна топлес (Снимки)

Мъжът на здравната министърка се пусна топлес (Снимки)

Съпругът на здравната министърка Асена Сербезова се оказа по-суетен дори от самата нея.

Бизнесменът Петър Сербезов е почитател на козметичните и разкрасителни процедури и не се притеснява да споделя в интернет пространството, че се подлага на такива, макар за мнозина мъже това да е табу.


Богаташът обича да разпуска не само с терапии за лицето, но и със спа процедури. Определено джакузитата, чийто най-голям фен е Митьо Пищова, също са му любимо място за релакс и в социалните си мрежи той е събрал цяла галерия с кадри в бълбукащата вода. Мъжът на Асена Сербезова явно държи на външността си и не изпитва неудобства да позира по бански, демонстрирайки мускули.

Нищо от милионерския лайфстайл не е чуждо на Сербезов – скъпи коли, лъскави часовници, почивки и безкрайни нощни гуляи. Както „Ретро“ за пръв път разкри, за 50-годишнината си съпругът на здравната министърка вдигнал пищен банкет в механа с жива музика и изпълнители, кючекини и чеверме.

Няколко месеца по-рано пък с професорката се оженили на тузарска сватба в частно винарско шато, от която се завъртяха видеоклипове и снимки в социалните мрежи. От тях стана видно, че младоженците са бушували до ранни зори с кючеци, обилно количество алкохол и музика. След като обаче купонджийските им подвизи станаха обществено достояние, компрометиращите видеа бързо бяха изтрити от интернет пространството.

Същата съдба сполетя и снимките на Петър Сербезов, на които той позираше с автомобилите си за по над 200 хиляди лева и с швейцарски баровски часовници „Ролекс“ за 30-40 бона.
Бизнесменът е четвърти съпруг на здравната министърка. От предишни бракове Асена е майка на две деца. Настоящият ѝ мъж също има двама големи синове. За момента семейство Сербезови няма общ наследник.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар