Home » Клюки » Момичетата от „Ергенът“ се побъркаха от клюките: Има ли Александра дете в реалния живот?
Момичетата от "Ергенът" се побъркаха от клюките: Има ли Александра дете в реалния живот?

Момичетата от „Ергенът“ се побъркаха от клюките: Има ли Александра дете в реалния живот?

В „Ергенът“ има една участничка, която определено се отличава от останалите, най-малкото с отношението на Виктор към нея.

Става дума за най-мразената в къщата от останалите момичета Александра Гърдева. На този етап си личи, че Виктор определено харесва повече Алекс от всички останали момичета, а това ги озлобява още повече.

Манипулаторката Виктория Капитонова, както всички в нета я определиха, успя да сформира широк фронт срещу психоложката, но тя не се предава.

След излизането си от шоуто Алекс продължава да създава новини около себе си, а най-пресният слух в нета тръгна от една снимка на психоложката, на която позира с малко детенце. Някои потребители бързо предположиха, че 34-годишната психоложка има дете, за което не е казала на Виктор, отбелязва vbox7. Е, на красавицата ѝ се наложи да опровергае тази информация и отсече, че все още не е раждала.

Останала напълно сама, Алекс сподели в Instagram, че момичетата в „Ергенът“ я мразят, защото тя не им обръща никакво внимание. Алекс сподели, че момичетата се били извинили преди старта на шоуто, а тя приела това, но отказала да ги вижда.

Гърдева е безкомпромисна. Тя прошка не дава на никого, но в този случай… май има право да се дистанцира от тях.

Дори Благовеста, която изпъкна с рев и нулева обща култура, е споделяла, че уважава Алекс, но вече не са приятелки. „На това, Блажке, се казва фурнаджийска лопата“, пишат бесни потребителки във Facebook, осъждащи смяната в лагерите.

Източник: Марица

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар