Home » България » Молба на шофьор към пешеходците предизвика бурни коментари онлайн
Молба на шофьор към пешеходците предизвика бурни коментари онлайн

Молба на шофьор към пешеходците предизвика бурни коментари онлайн

Молба на варненец към съгражданите му – пешеходци, предизвика бурна дискусия в социалната мрежа Фейсбук и в групата „Виждам те КАТ – Варна“, видя Varna24.bg. Ето какво пише мъжът, публикуваме го без редакторска намеса сега:

„Моля пешеходците с тъмни дрехи да слагат по един светлоотразител, много трудно се виждат вечер.“ Сега ще ви покажем какво коментират участниците в групата:

„Супер картинка, караш си вечер из града… Пълен с катаджии без палки“;

„Може и миньорски фенерчета на главата:)“;

„Подкрепям! Далеч по-лесно се “целят“ като не се кьораш в тъмното!“;

„Половината пешеходци нямат инстинкт за самосъхранение. Пресичат където им падне, ходят в тъмното с тъмни дрехи и накрая очакват всеки да може да ги забележи“;

„В тази група не са много пешеходците. Но, ако всеки един пешеходец каже на друг пешеходец, а той на жена си, а тя на приятелката си – ще се случи“, пише мъж под публикацията, а друг му отговаря:

„То е еднакво кофти и за шофьорите и за пешеходците. Ти по закон си длъжен да спреш като е на пешеходна, обаче не го виждаш защото е тъмно и вали и му минаваш през крака – съдят теб, а не него, че е в черно целия като призрак. И обратното, вървиш виждаш фарове мислиш, че и те те виждат – минаваш ама се оказва, че те не са те видели“;

„В БГ МАМА по щяха да оценят поста“, казва друг потребител на Фейсбук, а жена отговаря:

„Не позна! Тенденцията през последните месеци показва, че в изцяло женските групи, мрънкането и жалването….“от всичко и всички“,… е в пъти по- малко, отколкото същите, но в смесените групи“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар