Home » Клюки » Много мило! Избрахме златотърсачката. Избрахме най-продажната. Змията
Много мило! Избрахме златотърсачката. Избрахме най-продажната. Змията

Много мило! Избрахме златотърсачката. Избрахме най-продажната. Змията

Финалът на шоуто Ергенът по Би ти Ви взвири България, видя Новини 0. Не спират коментарите на известни персони по адрес на продукцията.

Текстописецът на песни Йордан Гергов коментира:

Много мило!… Избрахме златотърсачката. Избрахме най-продажната. Най-агресивната. Най-самовлюбената. Змията. И го излъчваме в праймтайма, за да може всеки да попие този урок… Беше време за такова предаване.

След като си отгледахме „Биг Брадър“ и сума ти други простотии. Всичко е толкова логично, нека не се вълнуваме. Никога това общество няма да се оправи.

Каквито ни моралните избори, такива ни и любовните, такова ни и житието, такива ни и песните. Аз май прекалих с надеждите си за нас :)))

До финала на шоуто стигна и Дениз Хайрула, която сподели, че не вижда с какво Виктория я превъзхожда, но я уважава като приятелка и не иска да посочва нейните недостатъци.

В думите си към Виктория обаче Виктор сподели, че точно недостатъците ѝ са го привлекли към нея още в първия ден на предаването.

„Тези чувства хранят сърцето ми, осмислят дните ми и ме тревожат в най-красивия смисъл на тази дума. От седмици. Ти прекрачи прага на това откачено приключение последна и още тогава знаех, че в това има пръст съдбата. Развълнува ме в мига, в който те видях. Обичам всички несъвършенства в характера ти, защото те правят истинска, вълнуваща и непредвидима. За мен моето момиче, жената на моя живот, бъдещата майка на децата ми трябва да е точно такава жена – с гордо вдигната глава, достойна, непреклонна, да отстоява себе си и семейството си с цената на всичко“, каза Виктор на своята избраница.

Първите думи на Виктория, след като получи последната роза в шоуто, бяха, че няма търпение да опознае Виктор и извън предаването.

„Аз съм много щастлива, все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам Искрено се надявам, че нашите емоции и отношения ще станат още по-красиви и интересни, когато вече сме навън. Това е краят на нашето приключение тук, но искрено се надявам това е да е началото на нещо по-голямо“, каза Виктория.

По-късно стана ясно, че двойката не са останали заедно, но Виктор заяви, че се надява друг мъж да я направи щастлива.

Ергенът на предаването сподели и че след като са напуснали шоуто, двамата много бързо са осъзнали, че не са един за друг.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар