Home » Коментари » Млад българин дава съвети как да печелим, докато лежим на дивана
Млад българин дава съвети как да печелим докато лежим на дивана

Млад българин дава съвети как да печелим, докато лежим на дивана

В условията на изолация, когато повечето хора по света са изправени пред финансови проблеми и оцеляване, 29-годишният Виктор Узунов, който от 10 години живее в Лондон, споделя в своята първа авторска книга редица алтернативни доходи, с които всеки може да получава реални приходи.

Книгата на дигиталния предприемач изследва всяко едно приложение и платформа, като самият автор споделя, че описаните в книгата апликации са приложими в САЩ и Великобритания.

Трудът му е на английски и до две седмици предстои да бъде част от предлаганите четива в онлайн платформата за продажби Amazon. Заглавието, което Виктор е избрал, е „Couch to Pouch“ и то веднага ни подсказва, че можем да работим и печелим пари от вкъщи. Неговата книга е подходяща и за по-младите, и за възрастните, като успява с лесни насоки да привлече вниманието на читателя към описаните начини за правене на пари.

„По време на пандемията попаднах на десетки, ако не стотици публикации и разговори на хора с намалял или липсващ доход. Всички бяхме затворени вкъщи и малко от нас имаха възможността да работят“, обясни пред BG VOICE Виктор решението си да напише книгата.

Младият автор споделя още, че голяма част от информацията в интернет за допълнителни доходи онлайн често е непълна или измамна.

„Всички сме чували за т.нар. пирамиди и са ни предлагали да се научим „как да изкараме 00 на ден с трейдинг или от криптовалути“. За съжаление доста от методите, които могат да донесат такива печалби, са или ужасно трудни, или изискват знания, които не се придобиват за ден или месец. В ситуация като сегашната липсваше информация как още днес да изкараш 5-10-100 долара/паунда/лева (валутата според държавата, в която живеете) и да се възползваш от така бързо развиващата се „диванна икономика“, както я наричам аз.

Много хора не съумяха да се преквалифицират. Дали от липса на желание или на време, затова и реших, че е крайно време да се предложи на пазара едно четиво, в което да са описани голяма част от методите за допълнителен доход, 90% от които са общодостъпни и могат да се извършват от вкъщи“, допълва той, като подчертава, че вече не е задължително да завършиш магистратура или да работиш в офис, за да живееш комфортно.

Идеите, които е описал, започват от апликации и платформи, които плащат щедро за елементарни задачи до сайтове, които предоставят огромно количество проекти с различни комисиони, според уменията, които има човек.

„В началото на проучването за книгата, тествайки един от тези сайтове, припечелих няколкостотин паунда, просто отбелязвайки дали снимката на екрана ми отговаря на думата, която е написана под нея – тест на апликация за учене на английски език, по силите на всеки знаещ езика. Но, естествено, има и хиляди други предложения.

Описани са и идеи за преквалификация, без да е нужно 3 години да учите в университет или да платите хиляди за на пръв поглед твърде сложни курсове. Компании като Google и IBM вече предлагат достъпни професионални специализации, предназначени за напълно начинаещи в доста сфери на дигиталния бизнес“, споделя още авторът на „Couch to Pouch“.

Източник: plovdiv24

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар