Home » Клюки » Михаела Филева сподели доста интимен кадър, който разкрива истината за връзката й
Михаела Филева сподели доста интимен кадър който разкрива истината за връзката й

Михаела Филева сподели доста интимен кадър, който разкрива истината за връзката й

Михаела Филева винаги е страняла от публичност на личния си живот. Звездата от лейбъла на Графа залага на глас и творчество, никога нищо не разкрива за интимния си свят. 

Няколко кадъра я издадоха, че има връзка с момче на нейната възраст. Това се случва малко след раздялата й с нейния колега Павел. Приятелят й се казва Стефан Радов и не е популярно лице. Но този път Михаела реши да сподели доста интимен кадър, който разкрива всичко.

Снимката е направена в близък план, но си личи, че двамата са голи и на плаж. Кадърът е толкова романтичен, че спокойно може да се ползва за корица на някой роман, пише Шоу блиц.

А Михаела е написа под снимката: „El alma es hija del amor“, което преведен о от испански значи – „Душата е дъщеря на любовта“. Красивата певица е сгодена за Стефан и започнати издават, че двамата вече мислят за дата на сватбата.

Далеч от мисълта, обаче, че ще правят сеир за хората и че ще канят много хора и медии. Мечтаят си за малка бутикова сватба, дори имало идея да я направят на някоя екзотично местенце извън границите на България.

© Инстаграм

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар