Home » Коментари » Министър Гьоков: Спирането на газа може да събори правителството
Министър Гьоков: Спирането на газа може да събори правителството

Министър Гьоков: Спирането на газа може да събори правителството

Социалният министър Георги Гьоков бе подложен на кръстосан разпит от водещите на „Здравей, България“ по Нова Тв, докато признае, че спирането на газта за България може да бутне правителството.

Обвиняват ви в пропуска политика и че поддържате Путин, подхвана Виктор Николаев своя гост.

Никога не съм бил привърженик на Путин. Той е изразител на някакви социалистически идеи и идеали, и ръководи много голяма и сериозна държава, отговори Гьков.

Какъв е той – диктатор ли е агресор, или човек, който пази границата от потенциални нападения, последва нов въпрос на Николаев.

С оглед на ситуацията можем да го оценяваме всякак и като диктатор, но не мога да си позволявам да давам оценки. Историята ще даде оценки на това какъв е Путин в момента, но аз и БСП сме обсъдили категорично войната, няма как нормална партия и нормален човек да приветства това, каза Гьоков.

Агресор ли е Путин, попита Николаев.

Зависи какво влагаме в думата агресор, отвърна Гьоков.

Напада ли Путин, попита за пореден път Виктор.

Когато нападаш някой, сигурно е грешно, продължи да е дипломат Гьоков.

Спирането на газта за България, може ли да събори правителството, намеси се в разговора и Мирослава Иванова и успя да получи желания отговор.

Спирането на газта ще се отрази сериозно на управляващата коалиция и това може да събори правителството, заяви Георги Гьоков.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар