Home » Здраве » МЕДЕНА ВОДА на празен стомах: Проста напитка, която е спасение за тялото ви!
МЕДЕНА ВОДА на празен стомах: Проста напитка която е спасение за тялото ви!

МЕДЕНА ВОДА на празен стомах: Проста напитка, която е спасение за тялото ви!

Така приготвената медена вода нормализира храносмилането на червата, повишава имунитета и се използва за лечение на настинки и бронхити, и осигурява пречистване на организма.

Почетете рецептата и лечебните свойства на медената вода:

Разтворете една чаена лъжичка мед в чаша хладка вода (или на стайна температура). При тази процедура се получава „медена вода“, тоест разтвор на мед, който тялото усвоява много бързо.

Основната специфика на тази вода е, че съставът й е подобен на човешката кръвна плазма. Медената вода почиства тялото ни на клетъчно ниво.

Лечебни свойства на медената вода:

ПОДОБРЯВА ИМУНИТЕТА:

Засилва устойчивостта на организма срещу бактерии, вируси, гъбички.

РЕГУЛИРА РАБОТАТА НА ЧЕРВАТА:

Медената вода се бори с паразитите, които живеят в храносмилателните ни органи. Не позволява тяхното възпроизвеждане и нормализира работата на храносмилателната система.

ИЗПОЛЗВА СЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ:

Ако искате да отслабнете, пийте 1,5 л медена вода с намалено количество мед (1 супена лъжица на 1,5 л вода) всеки ден до 11 часа и спазвайте рестриктивна диета.

Тази вода ще пречисти храносмилателните ви органи и ще премахне токсините. Правилното хранене и отдих ще ви помогнат да отслабнете.

АКТИВНО ХРАНИ КОЖАТА:

Загрейте медената вода и измийте лицето, шията и деколтето с нея. Благодарение на действието на тази лековита вода се подобрява кръвообращението в кръвоносните съдове и активно се подхранват епителните клетки.

След измиване с медена вода изчакайте меда да подейства, след което изплакнете кожата с хладка вода. Ако се миете така редовно, кожата ви ще стане лъскава, свежа и еластична.

СРЕЩУ НОЩНО УРИНИРАНЕ:

Медът има свойството да задържа вода, така че не натоварва бъбреците и пикочния мехур нощем. Медената вода се пие превантивно сутрин на празен стомах и вечер преди лягане. Винаги трябва да се приготвя прясна медена вода и да се пие веднага.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар