Home » Свят » Марин Льо Пен изригна: Стана ли президент на Франция, излизаме от НАТО!
Марин Льо Пен изригна: Стана ли президент на Франция излизаме от НАТО!

Марин Льо Пен изригна: Стана ли президент на Франция, излизаме от НАТО!

Льо Пен иска по-тесни връзки с Русия и Владимир Путин, разбра Новини 0!

По-тесни връзки и партньорство с Русия и Владимир Путин иска кандидатът за президент на Франция Марин льо Пен. Идната неделя тя ще излезе на балотаж срещу настоящия лидер Еманюел Макрон, а разликата между двамата е много малка и според политолозите има вероятност Макрон да изгуби.

Пред френски медии Льо Пен заяви твърдо тези дни, че ако народът на Франция гласува за нея и тя стане държавен глава, то ще направи така, че страната й да излезе от НАТО.

„Аз съм за сближаването на Алианса и Русия, това е необходимо – стратегическото им сближаване, а не тази нарастваща конфронтация, санкции и безумно поведение на Запада спрямо страната на Владимир Путин“, казва Льо Пен.

Знаем, че тя има забрана за влизане в Украйна, заради думите си, че Крим принадлежи на Русия. Днес, седмица преди новите избори, Льо Пен повтори тезата си и не се отрече от нея.

„Изобщо не съжалявам, че не съм допускана на територията на Украйна. Казала съм го и ще го повторя, колкото пъти и нужно – да, от години Крим е на Украйна, но преди това, много по-дълго време е бил руски. И за мен той продължава да е руски“, коментира Льо Пен, пише novinite.bg.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар