Home » Скандално » Мангъров: Вече всеки, който се разкиха, разкашля и му потекат сополи, го диагностицират с ковид
Мангъров: Вече всеки който се разкиха разкашля и му потекат сополи го диагностицират с ковид

Мангъров: Вече всеки, който се разкиха, разкашля и му потекат сополи, го диагностицират с ковид

Здравната обстановка у нас наподобява на това, което се случи в Южна Африка, Великобритания, САЩ, Франция и т.н., където се наблюдава рязко нарастване на заразените с „Омикрон“.

За него вече се знае, че протича по-леко, разпространява се много бързо и е на път да мине през цялото неболедувало досега по естествен начин население. Ваксинираните очевидно ще го преболедуват. Това коментира за novini.bg инфекционистът доц. Атанас Мангъров.

„Вече всеки, който се разкиха, разкашля и му потекат сополи, го диагностицират с ковид. За грипове и хреми, не се говори“, допълва още той.

„Във всички страни по света властите въведоха ограничителни мерки, като у нас те далеч не са най-строгите. Но хората виждат, че там, където прилагат най-крути ограничения, броят на заразените непрекъснато расте. Особено през последните седмици, откакто се появи вариантът „Омикрон“.

Погледнете как в САЩ, където непрекъснато налагат ограничения, последните дни стигнаха до близо по 1 млн. души заразени на ден. Във Великобритания покосените от модификацията са до 200 000 на ден и т.н. Независимо от ваксинационния статус на населението, броят на новозаразените расте“, категоричен е Мангъров.

Според него така ще продължи докато „Омикрон“ не мине през цялото население, което не го е карало по естествен път.

„В този контекст, за мен е необяснимо защо властите в отделните държави продължават да принуждават по всякакъв начин хората да се ваксинират! От медицинска гледна точка, това е безумно. Там, където са поставени по две дози, обясняват на хората, че ако се ваксинират 3-ти път няма да се срещнат с вируса. Където имат вече по три игли, се казва да се ваксинират 4-ти път, за да не се разболеят. Крайно време е управниците да започнат да мислят логично и да проумеят, че по този начин не става“.

„Що за безумие е това, което властите в Австралия правят по отношение на шампиона по тенис Новак Джокович! Цялата тази грозна инсценировка показва степента на безумност, до която може да стигне един медицински фашизъм в страна като Австралия.

Мерките, които ни налагат от две години, не дават никакъв резултат, но въпреки това продължават да ги прилагат. Все едно да смените бравата на своята врата, но да продължавате да се опитвате да отключвате със стария си ключ. Няма да я отворите така“, категоричен е доц. Атанас Мангъров.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар