Home » Life Story » Майка роди две бебета за една година с разлика 6 месеца
Майка роди две бебета за една година с разлика 6 месеца

Майка роди две бебета за една година с разлика 6 месеца

Майка, на която са казали, че е безплодна, роди две бебета за една година, като всяко от тях растяло и се развивало в двете й различни матки.

30-годишната Каролайн Уортман открива, че е бременна в 10-та седмица само шест месеца след раждането на дъщеря си.

Това се случва, след като й беше казали, че вероятно няма да може да има деца, тъй като е диагностицирана с диделфис на матката, което означава, че е родена с две репродуктивни системи, пише „Мирър“.

„Винаги съм си мечтала да имам две деца, това е нещо, което много исках, но не съм очаквала, че ще се случи и то толкова бързо. Близо 10 години вярвах, че няма да мога да имам деца.“.

Първият й ултразвук показва, че синът й расте в другата матка.
„Джози беше отдясно, Брукс беше отляво“, каза Каролайн от Уудсток, Джорджия.

„Искам да вдъхна кураж на жените с моята специфична диагноза и се надявам, че моята история ще ги вдъхнови да вярват. Ето, и на мен ми беше казано, че няма да имам деца, а родих две здрави бебета за една година“, каза тя.

Каролайн беше на 18, когато отиде за пръв път на гинеколог, който след приключване на прегледа й каза, че има две шийки на матката.

„Тогава вдигнах рамене, защото изобщо не осъзнавах какво значи това. Попитах лекарката какво да очаквам и тя ми каза, че може да нямам деца, или ако все пак забременея, ще е високорисково и сложно. Това винаги беше в съзнанието ми“.

Но след седем месеца опити, Каролайн забременяла с Джоузи и само шест месеца след раждането разбра, че чака второ дете.

Каролайн, която работи за адвокатска кантора, разказа: „Винаги съм знаела, че искам да бъда майка, просто не бях сигурна, че ще мога без осиновяване, сурогатно майчинство или някаква друга намеса.“

Докато порасна, диагнозата не влияеше на живота й, но нещата се промениха, когато тя срещна сегашния си съпруг Нейт Даниел Уортман, 35-годишен, когато беше на 23.

Двойката сключи брак през септември 2019 г. и след сватбата започнаха с опитите.“Не знаех колко време може да отнеме, ако изобщо можеше да се случи.“

„Бях притеснена, но всички казваха, че притеснението прави забременяването по-трудно, така че просто се опитахме да бъдем щастливи и спокойни като младоженци.“

Тя разбира, че е бременна през април 2020 г.

Матката й, която не носеше бебето й, беше просто избутана настрани, докато растеше, а малката Джоузи Магнолия Уортман се роди през януари 2021 г. със здравословно тегло и добро здраве.

Тричленното семейство прекара щастливи шест месеца, преди на Каролайн да започне да й се гади, докато обядва с родителите си през юни.

Двойката не е правила умишлено опити за второ бебе, но когато открива, че чака второ бебе, тя е вече в 3-тия месец и след няколко месеца се появява синът им Брукс.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар