Home » Life Story » Майка осиновява момче, което никой не е искал, а години по-късно то й спасява живота
Майка осиновява момче което никой не е искал а години по-късно то й спасява живота

Майка осиновява момче, което никой не е искал, а години по-късно то й спасява живота

Всеки ден хиляди деца са изоставени от биологичните си родители и оставени на съдбата. От своя страна много двойки искат да имат дете, но не успяват. Идеята за отглеждане на дете с различна кръв може да е трудна за обмисляне за някои.

Оказва се обаче, че когато направим тази стъпка и решим да посрещнем дете в дома си, то може да изпита неповторима любов и признание. Това е история за трогателния жест на мъж, който се жертва, за да спаси живота на осиновителката си.

Ингеборг Макинтош е американка от Аризона, която е решила да посвети живота си на изоставени деца. Благодарение на нейното голямо сърце и отдаденост на най-благородните каузи през дома й са преминали 120 деца, които трябвало да бъдат настанени в приемни семейства. Но Джордан бе очарователно е как да се разграничи от другите и да завладее сърцето си много бързо, пише „Дейли Мейл“.

Само, че биологичната майка на малката искаше синът й да бъде осиновен от афро-американско семейство или от разнорасови родители. Ингеборг искаше да го осинови и да се грижи за него, но не можеше да се противопостави на желанието на рождената му майка.

Така тя трябваше да бъде търпелива и да изчака няколко години, преди окончателно да бъде подписано осиновяването. Всъщност, когато малкият Джордан беше на 4 години и биологичната му майка все още не му беше намерила приемно семейство, Ингеборг все още беше готова да финализира осиновяването.
Момчето получи много любов през детството си и е много благодарно на осиновителите си.
За съжаление, около 20 години по-късно Ингеборг открива, че страда от поликистоза на бъбреците и се нуждае от бъбречна трансплантация.

Вече мъж, Джордан, решава да направи тест за съвместимост, за да може да дари своя бъбрек. Резултатите бяха положителни и той най-накрая ще можеше да се отплати на майка си за всичко, което тя е направила за него. „Чувствам, че това беше целта в живота ми. Надявам се, че ще мога да направя повече за нея, когато остарея. Засега това е най-малкото, което мога да направя“.

За щастие операцията беше успешна и Ингеборг беше много благодарна на Джордан за този жест на голяма щедрост.

„След всичко, което направи за мен, откакто бях дете исках да върна услугата и да й покажа колко много я обичам.“

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар