Home » Коментари » Майката на Андреа Андреева: Дъщеря ми не е родила
Майката на Андреа Андреева: Дъщеря ми не е родила

Майката на Андреа Андреева: Дъщеря ми не е родила

Във връзка с публикации в медиите майката на журналистката Андреа Андреева се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да опровергае информацията, че дъщеря ѝ е родила момиченце.

„Андреа е в деветия месец и все още не е родила и е в очакване“, заяви тя.

Припомняме, че преди няколко месеца се разрази скандал в семейството на актьора Васил Драганов, който заяви, че вече бившата му жена му изневерява и е „бременна от кварталния кебапчия“.

Впоследствие Андреа Андреева сподели, че дълго време е била жертва на физически и емоционален тормоз, който е премълчавала от любов към децата си, а с времето това се е случвало все по-често. Тогава тя емоционално написа:

„Била съм жертва на физическо насилие многократно, но повече болеше от емоционалния тормоз през годините. При развода съдех бившия си съпруг заради ударите, но се отказах от това дело в името на споразумение за споделени родителски права и възможност да бъда с децата ни.

В момента ги виждам редовно, вярвах че най-тежкото е минало. Любов вече е почти на 18 и е прекрасна млада дама, която скоро ще е самостоятелна. Давид вече ходи на училище – той беше във втори клас, когато настъпи края на семейството ни и дълго време беше принудително ученик от къщи, защото баща му плашеше и него, и училището, че „лошата му майка“, ще го отвлече.

Няма да ви занимавам с всички жалби, които пусках през годините, нито да ви говоря за бюрокрацията, бездушието и безсилието, което срещнах. Вече съм друга, продължих напред, влюбих се в нов човек и очаквам дете. Именно затова толкова боли, че човекът, когото някога обичах най-много на този свят, реши да ме съсипе по телевизията, в която някога съм работила.“

А ние сме пожелаваме всичко покрай раждането да премине повече от успешно.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар