Home » Коментари » Мажд Алгафари: Жена не ми е искала заплатата, та серсеминът! Пенсийки не щеш ли, Кире?!
Мажд Алгафари: Жена не ми е искала заплатата та серсеминът! Пенсийки не щеш ли Кире?!

Мажд Алгафари: Жена не ми е искала заплатата, та серсеминът! Пенсийки не щеш ли, Кире?!

Мажд Алгафари зове да си дарим по една заплата, ако Кирил Петков ще емигрира обратно в Канада!

Мажд Алгафари взриви мрежата с коментари относно култовото изказване на Кирил Петков за заплатите, които българите със сърца трябвало да дарят за Украйна. Та да си купят с тях онези оръжие…

„Досега в тоя живот жена не ми е искала заплатата, та серсеминът Киро ще я иска… Пенсийки не щеш ли бе, Кире?! Не искаш ли старците да си отделят колкото за хляб и мляко, па другото да ти го харижат?! Или, викаш, хич нищо да не заделят – кой изкара, изкара“, избухна в мрежата Алгафари.

Той поде и две нови каузи. Едната е да дадем наистина по една заплата на Кирето, но при условие, че с тези пари той отново емигрира в Канада и остане там до живот.

А другата е, който може, да излезе в неплатен отпуск и да прецака Кирето… Мажд Алгафари дори подшушна, че труженичките от околовръстното така се развълнували, че решили да подпомогнат нашите политици. Ама не с пари, че ги нямат, а в натура.

„Сега ми светна защо Кирето реши да даде половината от дължимите пари на хората в пътния сектор. Ами то било затова, че пак да им ги вземе после, под формата на дарения…

Щото, ако не дарят, другата половина от парите, ще си я видят на мук…“, иронично подхвърли Мажд Алгафари.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар