Home » Коментари » Мажд Алгафари: Добро утро Порошенко… Нема как да не ти драсна няколко реда и на теб
Мажд Алгафари: Добро утро Порошенко… Нема как да не ти драсна няколко реда и на теб

Мажд Алгафари: Добро утро Порошенко… Нема как да не ти драсна няколко реда и на теб

Добро утро Порошенко…

Добро утро бе, пиле шарено…
Нема как да не ти драсна няколко реда и на теб, псе такова /моля псетата да не се обиждат/.
Ко ревна и ти, че сакаш оръжие и то по вид и бройка?
300 танка, 1000 БТР и 100 самолета.
Ти да не си спал на влага, течение или мухъл?

Знаеш ли, това къде го просиш колко хора ще убие? Знаеш ли колко деца ще убие? Колко жертви и инвалиди ще остави след себе си?

И отгоре на това ще ни сочиш с пръст и ще се караш на българския народ, че не си дава оръжието на Украйна. Че с какво сте заслужили това оръжие?

Ти знаеш ли, че оръжието с което разполагаме основно е руско от преди 1989 година и ни е оставено от братята руснаци? Те не си го прибраха след прекратяването на Варшавския договор, а ни го оставиха, защото знаеха, че ние оръжие от НАТО няма да получим, както и стана. Да предоставиш оръжие на друг, който да го ползва срещу този, който ти го е дал е долно и предателско.

Ти знаеш ли, че това руско оръжие ни бе предоставено от тогавашния СССР безплатно и безвъзмездно? Ние не сме го плащали, а то беше подарък за военните сили на България.
Ти знаеш ли, че ако Русия не ни бе оставила това оръжие и си го беше прибрала, ние сега щяхме да сме въоръжени и да пазим българската територия и суверенитет с прашки и въздушни пушкала?

Ако някой заслужава това оръжие да му бъде предоставено, то това е Русия. Но тя не хленчи като теб и дрогирания шут.
Не на последно място, за отправения от теб призив, българския Наказателен кодекс е категоричен, а именно:
Глава четиринадесета.
ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТО
Раздел I.
Престъпления против мира
Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години.

А за медията, която излъчи това интервю с теб закона гласи:
Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от три до десет години.

80% от Българите са на страната на Русия, което от своя страна означава, че и 80% от нашите военни са на страната на Русия, та да не кажа и повече.
Как, когато избивахте деца, майки и възрастни в източна Украйна имахте оръжие, а сега видиш ли – нямате?

Ще разправяш, че „Защитавайки Украйна сега, ние защитаваме Европа и България“. Украйна, измет такава, не е Европа. Украйна, боклук такъв, не е България. За Европа ми е през оная работа. А България се защитава само тогава, когато се защитава нейната територия и суверенитет, но не и ако защитава някаква си Украйна.

Призовавам СЕМ да се самосезира и да потърси отговорност от всяка медия, която излъчва интервюта, репортажи или друго с призив за участието на България във военни действия, без значение на коя страна – Русия или Украйна.

Съжалявам, че давам гласност на това интервю, но искам всеки Българин да види, какви ги говориш и на какви отрепки дават гласност нашите продажни медии, които бих казал, че вече се оляха и осраха.

Нямам повече нерви да ти пиша, а и заради боклуци като теб не си заслужава да си развалям християнския празник Цветница.

Поздрави: Мажд Алгафари

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар