Home » Коментари » Маги Халваджиян призовава да помогнем на Украйна: Ние сме техният шанс за нов живот!
Маги Халваджиян призовава да помогнем на Украйна: Ние сме техният шанс за нов живот!

Маги Халваджиян призовава да помогнем на Украйна: Ние сме техният шанс за нов живот!

Магърдич Халваджиян винаги е бил от хората, които не крият позицията и емоциите си. Разбира се, той няма как да пропусне актуалната световна тема, а именно войната между Русия и Украйна.

Арменският продуцент се обърна към своите фенове, а и към всички българи, с призив да помогнем на украинските бежанци, които търсят нов живот, далеч от военните действия.

Той пусна видео в социалната мрежа, с което призовава хората да помогнат на бежанците.

За убийство не може да има оправдание. Живял съм в общежитие с хора в Москва от всички републики, в предишното СССР. Имам приятели руснаци и украинци, които са живели заедно. Имат проблеми, но не са такива като между Полша и Русия. Има украинци, които не желаят да говорят руски, но и в България го има този проблем. Това е наследството ни от социализма“, коментира в студиото на „На фокус с Лора Крумова“ продуцентът Магърдич Халваджиян.

Не искам да съм краен, но Путин се чувства опрян до стената и започва да плаши, и да показва мускули. Но смятам, че всичко това ще се отрази много лошо на Русия. Тя е голяма военна сила, но не и икономическа.

„Страхотна е съпричастността на десетките българи, които помагат и отварят дамовете си. Така и трябва да бъде. Това е нормално нещо, защото хората бягат от война.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар