Home » Клюки » “Люси с шокираща история: Слави ми помогна, след като ме изнасилиха! Той спаси живота ми”
“Люси с шокираща история: Слави ми помогна след като ме изнасилиха! Той спаси живота ми”

“Люси с шокираща история: Слави ми помогна, след като ме изнасилиха! Той спаси живота ми”

„Слави Трифонов ми спаси живота. Той ми даде кураж да се занимавам с музика още през 1993 г. Той искаше да не се отказвам от мечтата си да стана певица и бе първият човек, който направи излизането ми на българска сцена възможно“.

Тези думи на благодарност отправя певицата Люси Дяковска към шоумена.

Той е човекът, който за първи път я кани да пее с него по участия. По онова време тя още е неизвестно момиче с големи надежди. Ходи по участия с „Ку-ку бенд“ и изпълнява известни шлагери. Музиката, която обича, е различна от това, което Трифонов изпълнява, и Дяковска решава да се пробва извън България. Зад граница тя намира продуценти, които я правят част от групата „Ноу ейнджълс“ и записва албуми и хитове. Става световна звезда, пише „ШОУ“.

„Имаше периоди, в които изпадах в депресия от това, че постоянно бяхме обградени от фенове“, разказва Дяковска. Преди години ме изнасилиха пред една дискотека в родния ми град. Случката тогава не остави негативно петно в мен. Трудно ми е да си обясня защо, но някак си го приех и успях да го преодолея.

Тогава по някакъв начин десетте души, които минаха покрай мен, не обърнаха внимание на това, което се случваше, но не мога аз, заради хора, които са изплашени, защото тогава годините бяха такива, да ги карам да се чувстват виновни.

Но иначе историята няма нищо общо с избора ми на сексуалност. Не смятам, че това, че харесвам собствения си пол, е някаква човешка драма, заявява Дяковска. Именно след тази случка се появил Слави Трифонов. Връзката ми с Трифонов ще си остане силна и до днес. Ние сме добри приятели и аз много уважавам това, което той прави“, казва Люси.

Източник: 7dnisofia

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар