Home » Коментари » Любо Кольовски: Предлагам „Викът на украинската майка“ да се връчва на победителите на „Евровизия“
Любо Кольовски: Предлагам "Викът на украинската майка" да се връчва на победителите на "Евровизия"

Любо Кольовски: Предлагам „Викът на украинската майка“ да се връчва на победителите на „Евровизия“

Статуята „Викът на украинската майка“ да се изработи в миниатюра и да се връчва на победителите на предстоящите издания на „Евровизия“ вместо „Кристалният микрофон“.

Такова предложение направи Любо Кольовски, журналист, бивш зам.-главен редактор на в. „Демокрация“, като сподели кратък текст във Фейсбук.

Публикуваме го без редакторска намеса:

„Никога не съм се вълнувал от кичозния и пошъл политически формат „Евровизия“, който по възраст почти ми е набор. Нито съм се интересувал от музикалното му ехо „Ален мак“, който вече не се осъществява. Без да искам научих, че победители в последното издание на „Евровизия“ са някакви украинци, чието класиране е предсказано още от Ванга и е потвърдено и от Алена на по-късен етап.

И в този ред на безсмислени мисли, имам предложение:

Знаменитата статуя „Викът на украинската майка“ да се изработи в миниатюра и да се връчва на победителите на предстоящите издания на „Евровизия“ вместо „Кристалният микрофон“. Нещо като реплика на холивудския „Оскар“.

„Викът на украинската майка“ естетически е съпоставим с музикалната патетика и извратена акустика, музициране и вокал на „Евровизия“. Какво ще кажете, а?“, пише Кольовски в социалната мрежа.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

One comment

  1. Предлагам, да отидеш да се гръмнеш, сбърканяк такъв! Ако не ти харесва, ходи при укрите, оня зеления ще ти даде пушка да гърмиш. По гаргите, за повече едва ли ставаш идиот!

Твоят коментар