Home » Life Story » Любовната история на Джон Бон Джоуви и съпругата му, които са заедно от 32 години
Любовната история на Джон Бон Джоуви и съпругата му които са заедно от 32 години

Любовната история на Джон Бон Джоуви и съпругата му, които са заедно от 32 години

Повечето рокендрол легенди имат доста съмнителна репутация. Някои умишлено я създават, но някои наистина живеят пълноценно. На фона на всички останали обаче най-много се откроява лидерът на групата Bon Jovi – неочаквано примерен семеен мъж.

Джон Бон Джоуви и Доротея Харли са щастливо женени от 33 години и не изглежда, че приказката им е към своя край.

Запознали се в училище, седяли на един чин, често получавали мъмрене заедно за глупави лудории, научи Новини 0. В началото на 80-те Джон започва да пише музика, а Доротея се занимава със спорт. Ако не друго, сега тя е треньор по карате, а самата тя има черен колан.

Връзката им се развива доста бързо, но когато Джон отишъл в армията, младите разбрали, че не могат да живеят един без друг. Скоро Бон Джоуви стана известен, започнал да пътува из цяла Америка с концерти и Доротея почувства, че славата на любимия й оказва прекалено голям натиск върху нея.  Джон имал своя армия от фенове.

Музикантът не искал да пусне Доротея, затова неочаквано й предложил да се омъжи за него. Това се случи по време на пътуването им до Лас Вегас. Доротея каза „да“ и след няколко часа двойката подписала. Датата е 29 април 1989 г.

„В групата става скандал. Почти всички ме упрекнаха в безразсъдство – как ще се отрази това на кариерата ми? Как ще реагират младите фенки? Няколко дни слушах всичко това и осъзнах, че абсолютно не ме интересува какво казват и мислят хората”, спомня си Джон.

И оттогава имали само щастливи години на брак. Разбира се, като семейство имали проблеми и скандали, но двойката им останала неразделна. Освен това Джон винаги е бил честен със съпругата си. През цялото време дори не е имало слух за възможна любовница. И дори да е имало такава, никога не се излизало извън границите на семейството.

„Разбира се, имахме и различни ситуации. Не съм светец, бракът ни също претърпя няколко удара. Но успяхме да вземем правилното решение и да преминем през всичко заедно“, призна Джон Бон Джоуви. Той добави още, че Доротея винаги казвала, че препятствията по пътя са самият път.

Днес Джон Бон Джоуви и Доротея Харли са щастливи родители на четири деца. Всички те са символи на вечната и честна любов на родителите си.

От време на време те също споделят топлината си с феновете, като публикуват трогателни публикации. Но преди 30 години едва ли някой е вярвал, че бракът им ще продължи толкова дълго.

„Съвместна работа, хобита, дом – всичко това само укрепва нашия съюз. Знаеш ли, жена ми е като лепило. Унищожавам всичко по пътя си, а тя следва и залепва всичко заедно, поддържайки нашия неразрушим съюз “, сподели Джон тайната на връзката си. / News2.bg

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар