Home » Life Story » Лили разкри голямата истина за мъжете си
Лили разкри голямата истина за мъжете си

Лили разкри голямата истина за мъжете си

Примата погреба четири от любовите си, вдига завесата над личния си живот

Лили Иванова вдига сензационно завесата над личния си живот, който години наред пази в абсолютна тайна. Примата на естрадата ще разбие митовете за себе си, за отношенията с мъжете в живота си и големите лични драми, през които е преминала, в нова биографична книга.

Очаква се изданието да бъде факт до броени седмици, като по него звезда №1 у нас работила заедно с Георги Тошев.

Най-горещата тема около Лили от десетилетия насам е списъкът с мъже в живота ѝ. Макар да има 3 официални брака, както и още много публични връзки с известни свои колеги от музикалния бранш, тя е категорична, че е обичала само един-единствен мъж искрено и това е нейният втори съпруг – композиторът Иван Пеев, който почина през 2018 г. С Лили са заедно от 1965 до 1972 г. и се разделят със скандал на сцената, след като Пеев изсвирва грешна мелодия и тя става за срам на концерт във Варна, а малко след развода певицата се жени за Янчо Таков.

Първият ѝ брак в живота пък е с лекаря от Перник д-р Георги Павлов, който почина преди броени месеци, покосен от тежък Ковид.

Лили Иванова дори не е била уведомена за кончината му. С него не поддържала никакви отношения още от средата на 60-те години на миналия век, когато всъщност изгрява на голямата сцена. Двамата се запознават в края на 50-те години в болницата в Кубрат, където бъдещата изпълнителка работи като медицинска сестра. Д-р Георги Павлов пък е разпределен там като студент, току-що завършил медицина. Лили се залюбва с младия лекар и заминава с него в родния му град Перник.

Бракът им издържа обаче едва 2 години, а певицата в биографичната си книга описва съвместния им живот като „ад“. Причината била свекърва ѝ, която я тормозела и била против амбициите ѝ да пее.

Още двама от мъжете на естрадната икона също са покойници.

Пръв от този свят през 2006 г. си замина Чочо Владовски след тежко и мъчително боледуване, оставяйки сираче новородената си рожба. Култовият музикант от „Тангра“ имаше изпепеляваща любовна афера с Лили Иванова, която завърши драматично и тя го изгони от апартамента си на столичната ул. „Оборище“. След фиаското влюбеният до уши в нея Чочо тръгнал надолу, поболял се от мъка и залитнал по алкохола. Въпреки че преди да издъхне, срещнал друга жена, която му родила дете, така и не могъл да преодолее фаталната Лили.

През 2017 г. почина и Асен Гаргов, с когото примата беше тандем в музиката и в живота цели 16 години. Композиторът си отиде от рак, а приживе с бившата му любима бяха в открита война и той ѝ бе забранил да изпълнява песните, написани от него за нея. Лили не стъпи на погребението му, но малко след това успя да уреди правата на парчетата си с наследниците му и отново ги пее по концерти.

Сред живите любови на естрадната легенда са китаристът Личо Стоунса, който отдавна не иска да си спомня за аферата си с нея, както и композиторът Здравко Радоев, който всъщност ѝ открива пътя към голямата сцена.

През последното десетилетие се шушукаше, че Лили е имала отношения с вече покойния мениджър Стефан Зашев, с някои от музикантите в бенда си, както и с млад столичен бизнесмен, в чието заведение на морето тя изнасяше рецитали.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар