Home » Скандално » Лили Иванова: Слави е продал душата си!
Лили Иванова: Слави е продал душата си!

Лили Иванова: Слави е продал душата си!

Небезизвестно е, че Лили Иванова от години е жестоко обидена на Слави Трифонов заради гаврите с личността и творчеството й. Повече от 20 години продължава войната между тях, пише Ретро.

Навремето Лили бе казала, че цената й да участва в общ разговор с Дългия, възлиза на 100 хиляди долара. След скандалното им включване по едно и също време в тв предаване през 2004 година, Лили напусна демонстративно снимачния сет разположен за жива връзка в хола на апартамента й.

Преди това прочете лаконично обяснение типично неин стил.

„Явно на този човек /Слави − бел. ред./ му се плаща, за да омаловажава и принизява стойността на моя труд и постигнатото от мен в живота. Доказателство са непрекъснатите явни обиди. За да застана срещу него, аз поисках сумата от 100 хил. долара − цена, която щеше да бъде много малка компенсация за нанесените ми морални щети. И тъй като за този човек и онези, които стоят зад него, моралът не представлява стойност, аз поисках само малка част от онова, срещу което той е продал душата си.

Защото цената на морала е стойността на душата.

Тя не се измерва с пари, а с постижението на духа, който я храни в живота. Моите постижения са стойността и цената, която съм заложила, за да постигна името си пред своя народ. Тази цена никой не може да плати и това е, което ще остане след мен“, казва Лили.

Източник: Вихрогон

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар