Home » Коментари » Лиана Панделиева с разтърсващ коментар за убитото от дядо си 6-годишно момченце в Монтана
Лиана Панделиева с разтърсващ коментар за убитото от дядо си 6-годишно момченце в Монтана

Лиана Панделиева с разтърсващ коментар за убитото от дядо си 6-годишно момченце в Монтана

Нашенски дядо убива от бой внученцето си, защото вероятно е направило беля

Днес по Нова тв видях разплакващ репортаж за 16-годишна девойка, която е изоставена от семейството си на осем годинки и сега е вече осиновена от американско семейство. Момичето с мургава кожа и прекрасна усмивка се хвърля в обятията на познатата само от онлайн връзки жена с едната думичка, която знае на „американски“: „Мамиии!“

Потекоха ми сълзи – нашето девойче играеше с най-малката си сестричка – пеленаче, която също е прелетяла океана, за да се запознае с кака си.

И в същото време нашенски дядо убива от бой внученцето си, защото вероятно е направило беля. Чувала съм, че внучето е по-скъпо е от собственото дете. Колко ли побой са отнесли децата на този мъж и дори не са имали шанса да бъдат осиновени в Америка. Или в дом, където да ги обичат. И накрая той убива беззащитното детенце и почти убива жена си, която вероятно с всичките си сили е опитвала да предпази малкото телце.

Хората ревнаха, че някакъв тип прегазил куче, макар десетки хиляди българи ежегодно изоставят кучета.

Да видим каква реакция ще последва този път. И кога редом с исканията за нов прокурор, ще се надигне рев за истинска закрила за децата.

Днес по Нова социален служител каза, че с години роднини изоставят децата в приемни семейства, но не ги дават за осиновяване. Животът на едно дете не се мери в години чакане, а в часове и дни. И после вече е късно.

Изоставена на 8 годинки, осиновената в Америка девойка не е била до тогава в дома си. Просто тогава родител е подписал отказа. И е чудо, че някой я взема на тази възраст. Това е повече от печалба от тотото.

Шестгодишното детенце, бито до смърт, не би трябвало никога да попада в опасна за него среда.

Време е за децата ни да мислим с енергия, подобна на тази като за кучетата. Ако някой може да направи национална кампания срещу градската заря, да видим кой ще опита нещо по-активно за най-беззащитните сред нас.

Лияна Панделиева

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар