Home » Клюки » Къци Вапцаров възражда „Кой е по-по-най“ в телевизията на Слави
Къци Вапцаров възражда "Кой е по-по-най" в телевизията на Слави

Къци Вапцаров възражда „Кой е по-по-най“ в телевизията на Слави

Къци Вапцаров пожела да възроди свои стари шоута отново в ефира и намери положителен отговор за това в лицето на Слави Трифонов и телевизията 7/8.

Според най-новите слухове, шоуменът е на път да си стисне ръцете със Слави Трифанов и да върне на екран емблематичното детско предаване „Кой е по-по-най“, предаде „Лупа“ и  standartnews.com.

„Защо да не го помоля за съдействие? Ние дори имахме преди време идея да направим пиано бар с него, но нещата се разсъхнаха“, сподели наскоро Къци пред столичен всекидневник.

Къци имаше мераци и да върне култовото „Риск печели, риск губи“, но засега не става ясно кое от двете шоута има реални шансове да бъде възродено.

Къци скоро ще е готов с друг свой нов проект – детска книжка със стихчета, към които свои илюстрации ще прибави колегата му Васил Василев. Зуека вече има над 100 картини, като само 80 от тях продаде успешно. „Идеята ни е много стара, но тогава нямаше условия да се осъществи“, сподели Вапцаров.

Както стана ясно, Къци в момента работи и по филма си „Добри родители“, на който е режисьор и сценарист. За него той спечели субсидия от 400 000 лева от филмовия център, а снимките започват през лятото.

Източник: Petel

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар