Home » Клюки » Кубрат Пулев: Предложиха ми да си сменя името срещу много пари
Кубрат Пулев: Предложиха ми да си сменя името срещу много пари

Кубрат Пулев: Предложиха ми да си сменя името срещу много пари

У нас всеки може да стане политик, но не всеки – боксьор. Трябва да се занимавате с това, което обичате“, това заяви Кубрат Пулев на среща със студенти от Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив, пише „168 часа”.

„Когато отидох в Германия ми предложиха гражданство и да си сменя името, тъй като цифрите щели да бъдат по-големи. Аз се направих, че ще се замисля. Но след това отказах. Човек трябва да уважава себе си и мястото, откъдето е тръгнал“, разказа той.

Пулев добави, че наистина в чужбина има по-големи възможности за развитие, но човек може да се реализира успешно и у нас. Той даде за пример свои приятели, които, след като са успели навън, са се прибрали в България и продължават успешно кариерата и живота си.

Кобрата изпадна в големи откровения. „Още преди да се родя баща ми е знаел, че ще бъда боксьор и заедно с брат ми Тервел ни запали по този спорт. Заведе ни в залата и постепенно започнахме да тренираме по два пъти на ден. С годините станах шампион няколко пъти, докато други мои приятели забогатяха бързо. И аз тогава се питах защо правя всичко това, след като получавам толкова малко“, върна лентата назад той.

Кобрата призна, че тогава отново се намесил баща му, който го убедил, че ще дойде време, когато ще печели титли в чужбина, ще обикаля света и ще спечели доста пари и слава.

„В първия момент си помислих, че това няма как да стане. Но продължих напред и се убедих, колко прав е бил баща ми“, каза той.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар