Home » Коментари » Криминален психолог разказа потресаваща история в „Стани богат“, Билалов настръхна!
Криминален психолог разказа потресаваща история в "Стани богат" Билалов настръхна!

Криминален психолог разказа потресаваща история в „Стани богат“, Билалов настръхна!

В петък вечер в студиото на „Стани богат“ се появи криминалният психолог Тодор Тодоров.

Михаил Билалов не си спести хвалбите във визитката на мераклията за стола на богатството и го приветства с бурни аплодисменти, като дори откри прилики между двама им. Според него и пред двамата хората отговаряли на различни въпроси.

„Изпитвам страхотно удоволствие да съм в компанията на криминален психолог“, поде Билалов и запита Тодоров как така е решил да практикува тази професия.

„Може би беше в началото на 90-те години гледах „Мълчанието на агнетата“. Това силно ме заинтригува. Явно толкова силно го поисках, че това просто се случи и сякаш професията ме намери“, каза Тодоров.

„Помня случая със сливенската банка, че пуснаха жените заложнички. Какво каза на похитителите“, запита Билалов.

„Това е дълъг процес, отнел около 19 часа. Тогава се случиха много неща“, заяви експертът.

Тодоров призна, че животът го е научил да не задава въпроси, чиито отговори не е готов да чуе. „Вкъщи не пренасям уменията и работата си“, добави той.

До първа сигурна сума криминалният психолог достигна с лекота и грабна без проблеми сумата от 500 лв., пише „Блиц“. Все пак Тодоров се изпусна, че като млад често е бил привикван в милицията заради страстта си към хеви метъла и свиренето на китара.

„Много години се подготвях за едно предаване „Минута е много“. Не отидох да участвам, защото ме беше срам, че ще се появя по телевизията. Тази Коледа моята съпруга ми даде идея да вземем едни деца от кризисния център. Това са деца, взети от семейства, в които има насилие. Това е най-смислената ми Коледа“, призна криминалният психолог.

„Да, не им беше приятно да се върнаха в центъра, но са преживели ужасни неща и е важно да видят, че има и друго и да се стремят към него“, призна Тодоров и добави, че тогава е решил, че иска да участва в „Стани богат“ а сумата да даде на този кризисен център, за да може децата да живеят по-добре.

„Няколко неща ме жегнаха много, при престоя на децата у дома, но едно няма да забравя никога. Играехме на криеница в Южния парк и едното от децата, вместо да брои до 30, правеше по толкова лицеви опори. Той каза, че иска да стане по-силен, защото не иска баща му да рита в главата него и майка му. Детето беше едва на 8 години“, разказа той.

В шеги и закачки приключи първоаприлския епизод на „Стани богат“ точно преди Тодоров да отвори въпрос номер 7. Участието му ще продължи в понеделник.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 0 Средна оценка: 0]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар