Home » Life Story » Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца
Красавица срещна клошар пред магазин омъжи се за него роди му две деца

Красавица срещна клошар пред магазин, омъжи се за него, роди му две деца

Ослепителна блондинка срещна бездомник пред супермаркета, омъжи се за него и му роди две деца. Сърцераздирателната й любовна история се появи в социалната мрежа TikTok.

В едно от видеата си Жасмин Гроган разказа как пред магазина срещнала бездомника на име Маколи Мърчи. Тя решила да помогне на непознатия и му предложила пари, но той отказал.

Младата жена споделя за невероятната си любовна история. Тя открива своя обичан пред супермаркет. По това време обаче, мъжът е безприютен, а Жасмин Гроган, излизайки от магазина, му предлага пари, които той отхвърля.

„Влязох да пазаря в магазина, само че не можех да спра да мисля за бездомния мъж, застанал пред входа. Когато излязох на открито го попитах дали мога да му помогна с пари, той отвърна не. Попита ме дали желая помощ с носенето на покупките си и аз се съгласих.

Предложих да му дам нещо за ядене. Беше му неловко, само че се съгласи и отидохме на вечеря. Говорихме дълго за живота му. Отидох и му купих дребен телефон, с цел да поддържаме връзка, имаше нещо друго в него. Взех му стая в хотел и се прибрах. Поддържахме връзка. Не можех да спра да мисля за него,” споделя Жасмин.

Двамата започват да си пишат съобщения, преди да излязат още веднъж на среща.

Благодарен за щедростта на Жасмин, Маколи ѝ написа: „Оправи деня ми, благодаря ти доста за всичко, ти си невероятна. Не мога да спра да мисля за теб хх.”

„Не е нужно да ми благодариш, и аз не мога да те извадя от главата си “, дава отговор тя.

Не след дълго Жасмин го кани на обяд.

„Взех му нови дрехи. Поканих го в дома си и му споделих, че може да остане през нощта, само че в крайна сметка той остана доста повече от една нощ “, добавя тя.

„Влюбихме се от пръв поглед. Знаех, че той мъжът за мен. Беше толкова благ. “

„След няколко срещи той си обръсна брадата. В следствие си направи нови зъби и откри в действителност добра работа. Оттогава не сме се разделяли, “ споделя тя.

Канадската двойката са задружни и доста щастливи. И с цел да направи актуалната любовна история завършена, Маколи предлага брак на Жасмин – даже към този момент имат две деца.

„Толкова се радваме, че пътищата ни се пресякоха и имаме вяра, че нищо не е инцидентно. Той направи живота ми толкова по-добър и не мога да си представя да не съм с него “, споделя тя.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 2 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар