Home » Скандално » Коя е жената, която прегръща Бойко Борисов след ареста му? (замесена е в протестите)
Коя е жената която прегръща Бойко Борисов след ареста му? (замесена е в протестите)

Коя е жената, която прегръща Бойко Борисов след ареста му? (замесена е в протестите)

„Днес маските паднаха. Фандъкова и ГЕРБ организират протест за неща, които пряко зависят от тях самите вече 15 години! Реват и искат подаяния за стотици милиони от българския данъкоплатец, но нито искат да спрат кражбите в ЦГМ и градския транспорт, нито са готови да си мръднат пръста, за да го направят по-конкурентен и удобен за софиянци“.

На този пост попаднахме в социалната мрежа Фейсбук. Думите са на независимия общински съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев. Той пише още:

„Миловидната“ кметица-фасада пак е хваната в лъжа. Докато твърди как „ние нямаме власт над синдикатите“, тя се прегръща с общинската съветничка на ГЕРБ в СОС, която е шеф на Транспортните синдикати. Отвратени сме, че по време на кризи, ГЕРБ и Фандъкова се занимават с организиране на протести и манипулират работещите, вместо да решават проблемите“.

Борис Бонев обръща внимание на още един детайл:

„Знаете ли, че дамата, прегърнала Бойко Борисов след ареста му, е общински съветник в София и председател на транспортните синдикати?

Коя е жената която прегръща Бойко Борисов след ареста му?„На снимката, достойна за гоблен, се вижда как Екатерина Йорданова през сълзи прегръща освободения от ареста Бойко Борисов. Тя има причина да му бъде благодарна – кариерата ѝ в ГЕРБ я е трудоустоила на множество функции не само нея, но и дъщеря ѝ. Въпреки скромните експертни възможности, г-жа Йорданова е:

Общински съветник в СОС вече четвърти мандат или 15 години Председател на транспортните синдикати (СТСБ), Председател и на престижната Жени-ГЕРБ.

В тотален конфликт на интереси, тъй като едновременно бе председател на Транспортната комисия на СОС и председател на транспортните синдикати (СТСБ)“, обърна внимание Бонев.

Вчера по време на Националния протест на превозвачите в София, Екатерина Йорданова категорично заяви, че протеста не е политически (бел.ред.)

„Ясно е, че тя е общински съветник, именно защото държи работещите в градския транспорт в страх и феодални отношения, а когато трябва, ги насърчава да протестират срещу правителството. Разбира се, само когато ГЕРБ не са на власт.

Но където е г-жа Йорданова, там е трудоустроена и дъщеря ѝ:

Тя е съпредседстел на Младежкия комитет на транспортните синдикати (СТСБ), на които майка ѝ е председател. Зам.-председател на още по-престижната Младежи-ГЕРБ“, пише още във Фейсбук Бонев.

„Докато на нас животът ни минава в кал и хаос, те се трудоустрояват. Но замисляме ли се какви хора управляват София? С какъв експертен потенциал и какви проблеми на софиянци могат да решат? Дали те работят за общественото благо, или за лични и партийни интереси“, пита гражданите общинският съветник.

 

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар