Home » Коментари » Костадинов с извънредно изявление за нов щурм, дава 10-14 дни на властта за сертификата
Костадинов с извънредно изявление за нов щурм дава 10-14 дни на властта за сертификата

Костадинов с извънредно изявление за нов щурм, дава 10-14 дни на властта за сертификата

Тежки закани отправи през фейсбук карантинираният водач на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Възраждане“ ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат. Ние ще настояваме той да бъде премахнат и, ако някой си мисли, че ще се откажем от тази наша борба, значи не познава нито мен, нито партията. Ако управляващите откажат да се съобразят, ще има нов протест. А на него, аз ви гарантирам, ще влезем не само в Народното събрание, но и в Министерския съвет, ако се наложи“, закани се той във видео, публикувано във фейсбук.

„Министър-председателят Кирил Петков заяви, че в петък, когато му изтече карантината (странно, че моята изтича в неделя, а неговата – в петък), ще покани представители на протестиращите, сиреч на „Възраждане“, да започнат разговори. Оттам насетне на тези разговори ние ще дадем 10, 12, 14 дни срок, в който да се създаде работна група и тя да излезе с решение“, допълни Костадинов, цитиран от Нова тв.

По думите му няма нужда от „голямо мъдруване“. „В рамките на 10-14 дни да се излезе с окончателно решение, което да бъде за премахването на зеления сертификат или за запазването му“, призова Костадинов.

Според него истинската причина за въвеждането на здравния документ у нас е принуждаването на хората да се ваксинират. По думите му това е предпоследната крачка преди задължителната ваксинация.

Това, твърди Костадинов, е следващото нещо, което управляващите ще искат да направят. Според него имунизацията може да стане задължителна не само за възрастните, но и за децата.

„И оттам насетне – бустери през няколко месеца“, заключи лидерът на „Възраждане“.

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар