Home » Скандално » Костадинов: Нямам зелен сертификат и няма да се ваксинирам. Ще вляза през вратата на парламента
Костадинов: Нямам зелен сертификат и няма да се ваксинирам. Ще вляза през вратата на парламента

Костадинов: Нямам зелен сертификат и няма да се ваксинирам. Ще вляза през вратата на парламента

Ще вляза през вратата. Нямам зелен сертификат. Това каза пред „Здравей, България“ по „Нова телевизия“ лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който коментира новите правила за влизане в парламента.

Припомняме, че от понеделник (24 януари) всеки народен представител ще влиза в сградата на парламента само срещу зелен сертификат. Тези, които не са преболедували или нямат ваксина ще могат да се тестват във фургони, които са разположени до сградата. Това ще стaва за тяхна сметка.

Лидерът на „Възраждане“ за пореден път заяви, че зеленият сертификат е неефикасен. „Не смятам, че трябва да има двоен аршин между продавачката в мола и депутатите. Затова той трябва да отпадне, за което ние от „Възраждане“ настояваме“, допълни Костадинов.

По думите му Народното събрание е превърнато в цирк. „Може и спешно отделение да отворим скоро“, коментира той.

Лидерът на „Възраждане“ не пропусна да критикува и американския посланик Херо Мустафа. „Тя всеки ден ходи по министерствата, а нейната работа е да седи в посолството и да чете вестници“, посочи Костадин Костадинов.

Във връзка с конфликта между Украйна и Русия Костадин Костадинов коментира, че до ескалация няма да се стигне.

„Кой и по какъв начин накара българското общество да се страхува и по тази тема, въпреки че ясно се каза, че конфликт няма да има. Не е възможно нахлуване на Русия в Украйна. Украйна дори не е член на НАТО. Този разговор у нас се инициира от хора, които искат да докажат колко са верноподанически пред САЩ. Това е театрална драма”, каза още той.

Костадинов е категоричен, че гарантиране независимостта на страната ни трябва да се осъществява единствено чрез български въоръжени сили.

Факти бг

Как ще коментираш?
Оцени публикацията
[Общо: 1 Средна оценка: 5]
Сподели новината

About Natiii1997

Твоят коментар